Beton blíže k přírodě Zobrazit fotky zobrazit 8 fotek

Z (podle historiků) ještě nedávné doby dodnes pramení averze některých architektů k betonu, i když ten prošel mnoha změnami. Po zpracování, v rozmanitém provedení a tvarech, dospěl k dokonalosti, která ho předurčuje k tomu, aby plnil nejen účelové, ale i okrasné funkce. Podnikem, který se už léta zabývá vývojem betonových zahradních prvků, je firma BETON – Těšovice, spol. s r.o. Dodává betonové výrobky pro městskou výstavbu, soukromé stavby, zahrady a prvky pro dětská hřiště podle technologie německé firmy Stangl AG. 

Evropská špička

Toto šťastné spojení se stalo zárukou nejen opravdu širokého a dostatečně vyzrálého programu, ale i v Evropě konkurenceschopné kvality. V Těšovicích dokáží pro dům a zahradu vyrobit cokoli podle přání zákazníka či architekta. Takovou zakázkovou výrobou mohou být drobné architektonické prvky do zahrad, atypické sloupy, složité nosné prefabrikáty, obkladové desky atd.

Série prvků pro okolí rodinných domů

Pro okolí rodinného domu dodává BETON – Těšovice především celou sérii prvků určených k výstavbě plotových sloupků a zídek, dále prefabrikované schody, betonové bloky, nádoby na pěstování rostlin nebo nádrže na vodu, prvky ke zpevňování svahů, kruhové desky, betonové koule, okraje bazénů, sedací a zahradní nábytek, ohniště se zařízením na grilování.

Vítězná cesta betonu

Ve městech se dobře využijí nabízené lavičky a odpadkové koše nebo ochrany stromů. Beton se vydal na vítěznou cestu do zahrad a parků. Dnes už nemusíme tyto moderní výrobky obdivovat jen v zahraničních katalozích. 
Zdroj: www.beton-tesovice.cz
Betonový městský mobiliář - lavičky
Betonový městský mobiliář - lavičky
Betonové lavičky
Betonové lavičky
Betonové fontány
Betonové fontány
Betonový městský mobiliář
Betonový městský mobiliář
Betonové bloky
Betonové bloky
Betonové obrubníky
Betonové obrubníky
Betonové schodiště
Betonové schodiště
BETON - Těšovice, spol. s r.o. Poslat poptávku