STAVÍME, BYDLÍME pošesté v Uherském Hradišti Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky V prostorách Klubu kultury se v pátek 19. a v sobotu 20.3. uskuteční šestý ročník výstavy Stavíme, Bydlíme. V pátek od 9 do 18 hodin a v sobotu do 17 hodin se na výstavě budou prezentovat vystavovatelé s kvalitními výrobky a službami, ze kterých si návštěvníci budou moci vybrat v závislosti na svých potřebách, přáních a představách. Vstup na výstavu je zdarma.

Pro koho je výstava určena, na to jsme se zeptali manažerky výstavy Ing. Veroniky Hasalové z pořádající společnosti Omnis.

Výstava je určena pro všechny, kteří se alespoň trochu o stavbu, rekonstrukci, opravu či úpravu bytů a domů opravdu zajímají. Tedy jak pro odborníky, tak i laiky. Na výstavě dostanou návštěvníci vždy konkrétní a požadované informace přímo od odborníků. Takto cenné informace se jim nedostanou v hypermarketu, který jistě nabízí nespočet zboží i novinek, ale co z toho, když vás o přednostech nového zboží nedovedou kvalifikovaně informovat. Potřebné informace samozřejmě můžete načerpat také z odborné literatury. Ale přiznejme si sami, kdo hned napoprvé pochopí technické postupy, funkci a účinnost výrobků? Na výstavě STAVÍME, BYDLÍME se vám toto nemůže stát. Odborníci, které na výstavě potkáte, mají zájem o předání kvalitních a odborných informací každému návštěvníkovi.

Na co konkrétně se návštěvníci mohou na výstavě STAVÍME, BYDLÍME těšit?

V posledních letech je stále aktuální téma úsporného vytápění. Což splňují na trhu dostupná tepelná čerpadla. Jde o zcela automatický, bezobslužný topný systém s velmi komfortním ovládáním. Moderní jsou také solární a teplovodní systémy. Ti, kteří se zajímají o stavební práce nebo bytovou výstavbu, mohou tuto problematiku konzultovat s nejednou stavební firmou či přímo s firmou zabývající se výrobou stavebního materiálu.

Dále budou moci zájemci o tyto práce, opravu bytů, domů či zkrášlování volit z obkladů a dlažeb z přírodního kamene. U starších domů se majitelé často potýkají s vlhkostí. Toto lze vyřešit různými způsoby vysušování vlhkého zdiva. Stavebníci rodinných domů mohou vybírat z nejširší nabídky garážových vrat, jako jsou výklopná vrata, sekční vrata, ale i vrata rolovací. Dnes je také moderní vybavit svůj oplocený pozemek automatickou bránou.
Foto: OMNIS Olomouc
Foto: OMNIS Olomouc
Lákadlem pro nové stavebníky budou stále více populární centrální vysavače. Umožňují rychlé, tiché a kvalitní vysávání celého domu bez zbytečného přetahování těžkého přístroje z místa na místo. Dámy jistě zaujme nabídka dřevěných oken a eurooken i dveří s možností vytvoření např.: zimní zahrady jako příjemný a útulný koutek ve svém bytě. Taktéž se objeví nabídka renovace stávajícího nábytku, dveří, ale také schodišť a jiných.

I vybavení interiéru je velice důležité. Pro zájemce je připravena nabídka zakázkové výroby zábradlí a schodišť (segmentových či točitých) nebo palubek se speciální povrchovou úpravou, která dává vyniknout přírodní povaze materiálu. Zajímavá jistě bude i nabídka obkladů, dlažeb, podlahového topení, zámečnické výroby, systému fyzikální úpravy vody či potřeb pro domácnost, ale i možnosti výstavby fotovoltaických elektráren. Stínící technika je zastoupena nabídkou žaluzií, roletami, sítěmi proti hmyzu či markýzami.

Objeví se také poradenské firmy?

Všichni dobře víme, že stavba, menší přístavba a rekonstrukce domu či bytu, nejsou levnou a krátkodobou investicí. Aby tato investice byla efektivní, mohou návštěvníci využít služeb finančního poradce přímo na výstavě.

Na co by se měli návštěvníci ještě těšit?

Každý návštěvník se může zúčastnit losování o zlatou cihličku. Losovací kupón naleznou na pozvánkách na výstavu, které jsou ještě před výstavou distribuovány do schránek domácností obyvatelům celého Uherskohradišťska. Pak již jen stačí kupón vyplnit a vhodit do losovacího osudí. Třeba se právě na vás usměje štěstí a stanete se majiteli zlaté cihličky.

Co dodat závěrem?

Nezbývá nic jiného než, že výstava STAVÍME, BYDLÍME v Uherském Hradišti proběhne v pátek a sobotu 19. a 20. března. Jistě bude inspirací k přeměně a vylepšení vašeho bydlení.
Foto: OMNIS Olomouc
Foto: OMNIS Olomouc
Omnis Olomouc, a.s. Poslat poptávku