Kvalita výrobků je v dnešní době ovlivněna hlavně použitými materiály. Řada výrobců hledá z hlediska výrobních nákladů co možná nejúspornější řešení a tak se často stává, že se příliš šetří na materiálech, ze kterých je ten či onen produkt vyroben. Následkem takovýchto opatření je neustále se zkracující životní cyklus zařízení, do kterých jsme se rozhodli investovat. Všudypřítomné plasty stále častěji nahrazují kovové prvky a řada z nás se právem ptá: 'Kde jsou ty poctivé výrobky, které sloužily dlouhé roky?“

Naštěstí ještě takové výrobky existují a přesvědčit se o tom mohou zákazníci centrálních vysavačů. Jedině snad nové centrální vysavače Husky mohou dokázat, že kvalita a preciznost se vyplácí. Sací agregáty jsou kovové, mají spolehlivé motory průmyslové kvality s nezávislým chlazením a inteligentní elektroniku. Ta hlídá stroj před poškozením a hlásí všechny potřebné informace o stavu jednotky ve všech světových jazycích včetně češtiny. Informace o stavu jednotky se zobrazují na displeji, který je umístěn na rukojeti vysavačové hadice.

Přestože se snažíme klást velký důraz na dlouhou životnost, můžeme zákazníkům stále nabídnout rozumnou cenu a velice jednoduchý důkaz kvality - doživotní záruku na vysavačové jednotky a 5 letou záruku na hadici a příslušenství. Tyto agregáty jsou v prodeji od května 2010. Doživotní záruka je silný argument pro správný výběr značky centrálního vysavače, který je ještě navíc podpořen příznivými cenami. Základní výkonný a velmi tichý model HUSKY AIR 10 stojí jen 14.990,- Kč bez DPH a je vhodný pro malé i střední rodinné domy.

V nabídce zůstanou i tradiční modely pro suché i mokré sání, kterými se značka HUSKY dlouhou dobu odlišovala od svých konkurentů. Díky nejvyšší kvalitě výroby budou i tyto výrobky nabízené s doživotní zárukou.
Foto: www.centralni-vysavace-husky.cz
Foto: www.centralni-vysavace-husky.cz
K.O.K. Plus s.r.o - centrální vysávání HUSKY
Poslat poptávku