Co schodiště, to originál! Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

Inspirovat se můžete na veletrhu FOR ARCH, na stánku číslo 9, v hale 5D, kde vystavuje společnost SWN Moravia nejrůznější druhy schodišť s důrazem na kvalitu, design a provedení. Najdete zde i naprosté NOVINKY mezi schodišti pro rok 2014.

Již druhé desetiletí vyrábí firma SWN Moravia nejrůznější druhy schodišť. Díky modernímu způsobu zpracování dokáže splnit i ty nejnáročnější požadavky na kvalitu, design a provedení. V produkci této firmy najdeme 29 modelů schodišť, od dřevěných, kombinovaných až po kovové schody vhodné jak pro interiér tak exteriér.

Každé schodiště je navrženo speciálním softwarem pro výrobu schodišť. Ten umožňuje zadat každé schody přesně na míru a podle požadovaných rozměrů plynoucích ze situace přímo u zákazníka. Firma provádí měření schodišťového prostoru 3D scannerem v ceně schodiště. Pro schodiště SWN tedy opravdu platí: co kus, to originál. Ani jedno schodiště z produkce cca 1900 ks schodů za rok není stejné.

Kvalita, přesnost, odolnost

Pro výrobu schodišť se v SWN Moravia používá vždy kvalitně vysušené dřevo, připravené ve vlastních moderních sušárnách řízených počítačem. Samozřejmostí je proto záruka 36 měsíců na vybrané druhy dřevin. Pro povrchovou úpravu se používají otěruodolné transparentní laky. Na přání zákazníka schodiště povrchově upraví tvrdým voskem či olejem, popřípadě namoří do odstínů nejlépe vyhovujících jeho interiéru. Nabízeno je též moderní drásání a katrování povrchu dřeva.
Schodiště Harmonie
Schodiště Harmonie

Velký výběr dřevin

Pro výrobu schodů je v SWN Moravia na výběr široká nabídka rozmanitých dřevin, od klasických materiálů jako jsou buk, dub, jasan přes moderní ořech, exotické merbau, jatobu, heveu. Na 100 zaměstnanců této firmy je připraveno naslouchat vašim představám a zrealizovat každý sen.

Kombinovaná schodiště

SWN Moravia je schopna uspokojit i zákazníky vyznávající moderní trendy v bydlení. Pro tuto firmu není problémem jakákoliv kombinace materiálů, dřevo, kov, nerez, sklo.

Veškerá produkce pochází ryze od tohoto českého výrobce, který s úspěchem vyváží svojí produkci do Rakouska, Anglie, Německa, Itálie, Francie a Slovenska 
Schodiště Klasik s LED pásky
Schodiště Klasik s LED pásky

Schodiště Roomstone

Roomstone je dřevěné či betonové schodiště se speciální schodnicí vetknutou do zdi. Schodiště působí velmi elegantně a vzdušně, je vysoce stabilní bez nutnosti podpěr. Jak je u SWN samozřejmostí, schodiště má evropský certifikát.
  • schodnice vetknutá do zdi
  • vysoce stabilní bez nutnosti podpěr
  • moderní vzhled, atraktivní design
  • testované a schválené, evropský certifikát
Inspirovat se můžete na veletrhu FOR ARCH, na stánku číslo 9, v hale 5D, kde vystavuje společnost SWN Moravia nejrůznější druhy schodišť s důrazem na kvalitu, design a provedení. Najdete zde i naprosté NOVINKY mezi schodišti pro rok 2014.
Více informací naleznete na www.swn-schody.cz
Schodiště Roomstone
Schodiště Roomstone
Schodiště Elegant
Schodiště Elegant
Schodiště Victory
Schodiště Victory
Schodiště Victory double
Schodiště Victory double
SWN Moravia, s.r.o. Poslat poptávku