Na televizních obrazovkách odstartoval 31. 8. 2014 dlouho očekávaný nový seriál televize Prima - Vinaři. Již první díl zaznamenal rekordní sledovanost více jak 2 miliony diváků a společnost ELKO EP může být hrdá, že je součástí tak zajímavého projektu. Vzájemná spolupráce bude provázaná celým obdobím vysílání, a to do 20. 12. 2014. V seriálu je možné shlédnout některé z produktů společnosti, jako například systém iNELS Smart Home Solutions, který dokáže proměnit každou budovu v „inteligentní“.

„Jsem velmi rád za rozhodnutí podílet se na seriálu Vinaři jako partner. Sledovanost prvního dílu předčila i mé očekávání a byl jsem velmi mile překvapen. S televizí Prima jsme navázali marketingovou spolupráci, rádi bychom prezentovali přínos některých našich produktů a podpořili naši značku,“ uvedl jednatel firmy ELKO EP Jiří Konečný.
Významnou roli spolupráce se seriálem tvoří dvojice herců Tomáš Matonoha a Lucie Benešová, představitelé rolí Jakuba Hřebce a Hedviky Taušové, která pro společnost ELKO EP ztvárňuje hlavní role sedmi propagačních spotů, jež napsal a natočil režisér David Kočár. 
„S panem Matonohou a paní Benešovou, kteří tvoří manželský pár v seriálu i ve skutečném životě, jsme natočili sedm krátkých videí, která mají za cíl proniknout na veřejnost s informací o nových možnostech komfortního, úsporného a bezpečného bydlení, a podpořit tak stále se zvyšující poptávku po tzv. chytrých domech. V partnerství se seriálem Vinaři nacházím velkou příležitost ukázat rozsah a užitečnost využití systému iNELS i na tak specifickém, přesto krásném podnikání, jako je právě pěstování vína. Domnívám se, že krátké humorné spoty s touto dvojicí splní svůj účel a již nyní se těším na příjemné reakce,“ doplnil Jiří Konečný.
V souvislosti s projektem vyhlásila společnost ELKO EP soutěž o hodnotné ceny. Výherci se mimo jiné mohou zúčastnit natáčení nebo také ztvárnit některou z rolí.
Soutěž o hodnotné ceny
Soutěž o hodnotné ceny
ELKO EP patří mezi nejvýznamnější evropské hráče v oboru domovních i průmyslových elektroinstalací a inteligentních elektroinstalací pro domy iNELS Smart Home Solutions. Tato ryze česká společnost zaměstnává v současnosti více než 240 zaměstnanců. Společnost exportuje do 66 zemí světa a má sedm zahraničních poboček. V roce 2013 dosáhl obrat společnosti 375 milionů korun. Společnost ELKO EP se stala Firmou roku 2012 ve Zlínském kraji. 
Více informací naleznete na webových stránkách www.elkoep.czwww.inels.cz.