Houpací síť zpříjemní bydlení i pobyt na zahradě Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Představujeme lákavou nabídku zcela nového internetového obchodu www.DoplnkyProDum.cz, který se kromě jiného zaměřuje především na bytové doplňky, doplňky pro dům a zahradu. A právě mezi nimi zde kralují bájné houpací sítě, ale i závěsné vaky. Nejenže evokují atmosféru pradávných námořních plaveb, ale jsou také velmi vkusným a praktickým bytovým doplňkem, místem pro netradiční a hodnotný způsob odpočinku, a to třeba i na zahradě. Síť pak lze kdykoli sejmout a instalovat do bytu, třeba pomocí stojanu na houpací síť nebo díky stavebnímu zásahu – instalaci dostatečně únosných kotev do stěn.

V internetovém obchodě www.DoplnkyProDum.cz najdete široký sortiment výrobků pro dům a zahradu. Pokud chcete zvýšit komfort a úroveň svého bydlení, ale i odpočinku, nepřehlédněte kromě houpacích sítí, jejich doplňků a závěsných vaků také nabídku slunečníků, markýz a dalšího zboží. Veškerý sortiment tohoto internetového obchodu pořídíte za ceny alespoň o 10% nižší než v kamenných obchodech. Na žádné z nabízeného zboží přitom nemusíte platit předem jakoukoli zálohu, a to nejen v e-shopu, ale i v kamenném obchodě. Společnost JANA JANŮ s.r.o. se na českém trhu pohybuje už od roku 1991 a kromě ucelených sortimentových řad nabízí i své velké zkušenosti s nabízeným zbožím.
Houpací síť North American Style Louisiana
Houpací síť North American Style Louisiana

Houpací sítě La Siesta

La Siesta je značka kvalitních jihoamerických houpacích sítí, které jsou vyráběné především v Brazílii a Kolumbii. Jsou vyráběné z příjemných a odolných materiálů – BIO bavlny, materiálu Hamac Tex, TTM a dalších. Díky použitým materiálům sítě nepodléhají povětrnostním vlivům. Velkou předností těchto houpacích sítí je navíc jejich modulární design. Kromě houpacích sítí nabízí značka La Siesta také závěsné houpací sedačky, vaky a pevné dřevěné či kovové stojany, do kterých lze sítě nebo závěsné sedačky a vaky umístit.

Houpací sítě jsou nabízené v provedení pro ležení či sezení, pro děti a dospělé, pro jednu či dvě osoby nebo v rodinném provedení. Houpací sítě jsou nabízené v indoorovém (určeny pro interiér) a outdoorovém (určeny pro venkovní využití) provedení TTM, vyrobené z kvalitního padákového hedvábí. Zajímavostí jsou také „turistické houpací sítě“ či houpací sítě pro miminka.

Houpací síť bude na zahradě výborným společníkem na jaře, v létě a na začátku podzimu a bude i výborným společníkem na cestách. Po celý rok pak samozřejmě v bytě. Odpočinek v houpací síti poskytuje rychlé a příjemné uvolnění a  relaxaci, oddechnutí od stresu a shonu. Jakmile houpací síť vyzkoušíte, zjistíte, že je odpočinek v ní natolik příjemný, že ji budete muset používat každý den.

Výroba v Brazílii, Kolumbii, ale i v dalších zemích Karibiku není náhodná. Houpací sítě zde mají značnou tradici, dlouhou historii a těší se velké oblibě. Za sychravých či mrazivých dní si můžeme nechat jen zdát o bílém karibském plážovém písku, palmách a výhledech na stále se měnící oceán vody. Přitom stačí tak málo – houpat se v rytmu salsy a snít o dalekých končinách, vonících exotikou. Houpání v houpací sítí nejenže uvolňuje, ale velmi prospívá páteři. 
Houpací síť Flora
Houpací síť Flora

Dětské houpací sítě a křesla

Dětské houpací sítě a křesla působí blahodárně na vývoj dětí a jejich psychiku, čili duševní rovnováhu, kterou způsobuje právě pravidelné houpání. Že nemůžete dítě dostat na dětském hřišti z houpačky? Žádný div, s houpací sítí to bude stejné. Je však doporučeno používat dětské sítě až od tří let, důvodem je riziko pádu a s ním souvisejícího poranění.

Houpací sítě pro jednoho, dva i celou rodinu

Houpací sítě pro jednoho nejsou vhodné jen do soukromí. Dokonce je preferují manažeři respektovaných firem jako relaxační prvek nezbytný pro uvolnění zad a psychiky. Sítě jsou vyrobené z měkkých a pružných materiálů a rozloží tělesnou váhu rovnoměrně po celém svém povrchu. A pokud se nespokojíte s individuálním odpočinkem, jsou zde houpací sítě pro dva a předpokládá se, že pro dva partnery, ale třeba i dvě děti. Speciální vlákna těchto sítí umožňují výjimečnou konzistenci. Výborné jsou nakonec i při použití jednou osobou, jelikož poskytují velmi mnoho místa. A aby toho nebylo málo, jsou nabízené i houpací sítě rodinné, na které se vejde více lidí zároveň. Tyto sítě jsou silné, pevné a stabilní. Nemusíte se bát, že by vás neunesly.
Houpací síť pro dva Currambera
Houpací síť pro dva Currambera

Houpací sítě s tyčemi a sítě turistické

Jde o snadno přenosné sítě, velmi flexibilní, konstruované pro stejnou úroveň, jaké dosahují sítě bez tyčí. Jsou vhodné jako zavazadlo na krátké i dlouhé dovolené, jelikož jsou velmi lehké. Sítě s tyčemi jsou vyrobené na přírodní bázi. Houpací sítě s tyčemi jsou tedy jednou z variant sítí turistických, vhodných na jakýkoli výlet a dovolenou.

Závěsná křesla a sedací vaky

K instalaci závěsných křesel nám postačí jeden jediný bod. Často se s nimi setkáte v moderních firemních kancelářích, ale i čajovnách či restauracích. Jsou originálním, unikátním řešením odpočinku v sedě. Závěsná křesla lze nakonec i rozhoupat. Sedací vaky jsou zase určené k netradičnímu odpočinku na zemi, nikoli nad zemí. Jde o zdraví prospěšné bytové doplňky, které se snadno přizpůsobí tvaru lidského těla. 
Závěsné houpací křeslo Currambera
Závěsné houpací křeslo Currambera

Stojany a upevňovací prvky pro houpací sítě a křesla

Nabízené stojany lze nastavovat na výšku i délku, zpracovány jsou přitom i do toho sebemenšího detailu. Konstrukčně jsou nabízené různé typy stojanů. A pokud nepreferujete právě neforemný stojan, je samozřejmě možné houpací síť či závěsné křeslo instalovat pomocí upevňovacích prvků. Tyto materiály jsou určené ke kotvení do zdi, ale i dalším materiálům, jsou přitom odolné vůči klimatickým vlivům.

Snadný nákup v e-shopu

Elektronický obchod www.DoplnkyProDum.cz je jednoduchý a intuitivní, obchodní podmínky příjemné. Objednávka je realizována nejdéle do 72 hodin, zboží je zasíláno na dobírku prostřednictvím služby PPL. Pokud objednávka překročí v rámci ČR 5.000,- Kč, není účtováno poštovné ani balné. Na veškeré zboží je poskytována záruka 24 měsíců ode dne převzetí zásilky, zaručen je také servis. Zboží může zákazník na své náklady vrátit zpět, pokud s ním není z jakéhokoli důvodu spokojen, do 14 dnů od převzetí zásilky. Více informací najdete ZDE.
Barco - stojan na houpací síť
Barco - stojan na houpací síť