Inspirujte se novinkami ve vytápění, sanitě a stlačeném vzduchu Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

REVEL je původní česká značka, která působí na trhu od roku 1994. Při své činnosti v oblasti instalačních systémů a vytápění se vždy snažila hledat inovativní a cenově dostupná řešení. Vychází přitom z předpokladu, že kvalita nemusí být drahá. Firma nabízí komplexní řešení v objektech, a to pro vytápění, sanitu a stlačený vzduch.

Loni jsme představili prototyp nového produktu - Vytápěcí boiler. Ten je určen pro podlahové/radiátorové vytápění, přípravu sanitní teplé vody, pro větrání s aktivní rekuperací tepla, odvlhčování vzduchu, klimatizaci ochlazeným vzduchem. Vhodný je do nízkoenergetických či pasivních domů do 3,9 kW výpočtové ztráty a nebo malometrážních bytů v bytových domech. Vzhledem k možnosti dálkového ovládání zařízení je vhodný i k temperování rekreačních objektů trvale neobydlených. Využití jako odvlhčovací jednotky pro SPA zóny nebo bazénové prostory je rovněž možné s návratem energie jak do sanitní, tak do bazénové vody, případně zpět do vody vířivé lázně. Vytápěcí boiler získal v průběhu svého vývoje, mimo jiné i nový název - Aktivní Rekuperační EKO jednotka.
V sortimentu firmy najdete mimo jiné TEPELNÁ ČERPADLA VZDUCH-VODA, PODLAHOVÉ TOPENÍ / CHLAZENÍ, MĚDĚNÉ KONVEKTORY. Možnost dodávky a montáže na klíč.

STAVÍTE nebo plánujete REKONSTRUKCI VYTÁPĚNÍ? Přijďte se k nám poradit!


Vstupenku zcela zdarma získáte ZDE. Tešíme se na Vás v novém veletržním stánku č. B06 v Hale 4.
Aktivní Rekuperační EKO jednotka
Aktivní Rekuperační EKO jednotka
Podlahové topení
Podlahové topení
Pokládka podlahového vytápění
Pokládka podlahového vytápění
Stánek REVEL
Stánek REVEL
Pohlahové fan-coil vytápění
Pohlahové fan-coil vytápění