Letošní ročník stavebních veletrhů v Brně se nese ve znamení úspor energií a energeticky úsporného stavění. Izolační materiály v tomto směru hrají významnou roli. Kvalitním zateplením lze totiž dosáhnout snížení nákladů na vytápění až o 50%. Společnost Rockwool jako přední světový výrobce tepelných, protipožárních a zvukových izolací z kamenné vlny bude na svém stánku prezentovat široké veřejnosti i odborníkům izolace vhodné pro zateplení střech, fasád, příček, podlah, potrubí i kotlů.

Dozvíte se, jakou část domu zateplit, abyste dosáhli maximální úspory nákladů. Zástupci společnosti Rockwool Vám poradí, jakou izolaci zvolit pro zateplení střechy či fasády, jak ušetřit již při samotném nákupu izolací díky speciální nabídce připravené pro program Zelená úsporám.

Akční nabídka Izolace za dotované ceny, ve které získáte slevy až 35% na izolace Rockwool, je určena nejen zájemcům o dotace Zelená úsporám, je určena všem, kteří se chystají zateplit a vykročit tak směrem k úsporám energie. Izolace Rockwool z kamenné vlny mají výborné tepelně izolační vlastnosti, nehoří, tlumí hluk, dýchají a nevlhnou. Díky těmto jedinečným vlastnostem plně vyhovují všem nárokům nízkoenergetických staveb.

Stánek společnosti Rockwool najdete v pavilonu V, stánek č. 2 v rámci Centra pasivních domů.

Na Vaši návštěvu se těší tým společnosti Rockwool.