Jak vybrat kvalitní dřevostavbu poradí veletrh FOR WOOD Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Devátý ročník veletrhu dřevostaveb a využití dřeva pro stavbu se uskuteční souběžně s největším stavebním veletrhem v České republice FOR ARCH ve dnech 16. – 20. září 2014 v areálu PVA EXPO Letňany. Veletrh naváže na hlavní téma veletrhu FOR ARCH, kterým je letos revitalizace a rekonstrukce.

Podtitulem veletrhu bude letos kvalita dřevostaveb. „Dřevo bylo a stále je jedním z nejvyužívanějších stavebních materiálů. Dřevostavby se staly moderním trendem nejenom jako ekologický a zdravý způsob bydlení, ale zejména pro svoji efektivnost a úspornost,“ vysvětluje Martin František Přívětivý, ředitel obchodního týmu veletrhu.  
Pro návštěvníky budou připraveny expozice široké škály vystavovatelů, kteří představí novinky a trendy z oblasti dřevěné konstrukce, strojního vybavení a výstavby masivních dřevostaveb. Zájemci o dřevěné stavění tak budou moci načerpat informace od plánování stavby až po její realizaci. Prohlédnout si budou moci materiály pro dřevostavbu a konstrukci, základy a opláštění pro dřevostavby, stroje, zařízení, nářadí a nástroje a software pro dřevěné stavby a konstrukce. 
Na veletrhu budou zastoupeni také výrobci a dodavatelé strojního vybavení pro opracování dřeva či úpravu polotovarů a chemie a sanačních prostředků. Program doplní atraktivní přednášky, semináře a odborné konference. Hlavní téma veletrhu podtrhne konference s názvem „Kvalitní dřevostavba“. Zájemci se zde dozví vše potřebné pro stavbu počínaje výběrem kvalitních surovin pro stavbu, až po užívání a kvalitu bydlení. Odborníci doplní přednášku konkrétními příklady z praxe. 
Partnerem veletrhu a konference je ASOCIACE DODAVATELŮ MONTOVANÝCH DOMŮ.
Fotografie z loňského ročníku výstavy FOR WOOD
Fotografie z loňského ročníku výstavy FOR WOOD
Fotografie z loňského ročníku výstavy FOR WOOD
Fotografie z loňského ročníku výstavy FOR WOOD