Jednoduchá a variabilní, to je nová kolekce Roca Victoria Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Každý z nás chce mít v životě možnost volby. Je jen na vás, jaké budete mít zaměstnání, jakou barvu bude mít vaše auto nebo jakým zájmům budete věnovat svůj volný čas. Stejně tak je to i při zařizování vašeho bydlení. S novou koupelnovou kolekcí Roca Victoria můžete mít jistotu, že zvládnete sestavit koupelnu přesně podle svého vkusu. Jednoduchý koupelnový nábytek působí v prostoru velmi vzdušně a jednoduše, hodí se tak do každé koupelny. Kolekce Roca Victoria nabízí i rodinnou sérii, díky které efektivně využijete prostor i v menší koupelně, nebudete tak každé ráno stát frontu na čištění zubů.

100x a pokaždé jinak

Nábytkové sestavy Roca Victoria se vyznačují jednoduchými a čistými liniemi, které se skvěle hodí do každého prostoru. Záleží pouze na vás, z jakých kusů nábytku svou koupelnu sestavíte, jakou barvu nábytku a další doplňky vyberete. Důmyslná kombinace skříňky s umyvadlem vyřeší časté problémy s úložnými prostory v koupelně. Závěsná nábytková sestava Roca Victoria osloví všechny milovníky tradičních hodnot, tvarů a materiálů, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu a promyšlené řešení prostoru s důrazem na snadnou údržbu.

Řada Roca Victoria je k dispozici v pěti barevných variantách (lakovaná bílá, ořech, wenge, dub, antracit). Nábytkovou sestavu s jedním umyvadlem můžete vybírat ze šířek 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90cm a 100 cm, s dvojumyvadlem je pak k dostání v šířce 120 cm. V nabídce je kromě klasické závěsné umyvadlové skříňky i vysoká skříňka (výška: 150cm). Celou sérii pak doplňuje výrazné zrcadlo, které je k dostání ve všech výše zmíněných šířkách.
Nábytková sestava Roca Victoria
Nábytková sestava Roca Victoria

Nábytkový set Roca Victoria Basic

  • nábytková sestava Unik 80 cm; skříňka s umyvadlem: 9 572 Kč (bez DPH)
  • závěsná skříňka: 6 034 Kč (bez DPH)
  • zrcadlo: 2 132 Kč (bez DPH)
Nábytkový set Roca Victoria Basic
Nábytkový set Roca Victoria Basic

Nábytkový set Roca Victoria – N Family

  • nábytková sestava (120 cm), skříňka se 6 zásuvkami, dvojumyvadlem a zrcadlem s osvětlením: 31 159 Kč (bez DPH)
Nábytkový set Roca Victoria – N Family
Nábytkový set Roca Victoria – N Family

Nábytkový set Roca Victoria N

  • nábytková sestava (80 cm), skříňka se 2 zásuvkami, umyvadlem a zrcadlem s osvětlením: 14 392 Kč (bez DPH)
  • závěsná skříňka (150 cm): 7 196 Kč (bez DPH)

Zdroj: www.laufen.cz

Nábytkový set Roca Victoria N
Nábytkový set Roca Victoria N