Nakupujte u odborníků. Tak tento slogan rozhodně platí v mnoha oblastech, ale neméně platný je i ve stavebnictví.
Vždyť kam jinam než za odborníky na stavbu je zapotřebí dojet nejen pro materiál, ale i pro radu.
Dobře a kvalitně bydlet je přání snad každého z nás. Už jako malé děti máme potřebu stavět si domečky, tvořit si vlastní představu bydlení. To nás provází až do dospělosti. Realizace pak záleží jen a jen na nás.

Výběr pozemku a lokality je důležitou fází při realizaci stavby, neméně významné je ovšem i zvažování stavebního materiálu. Pak naše kroky jednoznačně vedou do stavebnin.
Obchody tohoto zaměření nabízejí veškerý dostupný stavební materiál na českém trhu. Doslova pokryjí poptávku na hrubou stavbu od základů po střechu. Zároveň poskytují poradenství ve výběru vhodných materiálů z hlediska užitných vlastností, vhodnosti pro daný účel a ceny. Opomenout nelze ani akční a sezónní slevy. Jedná se o výhodné nabídky stavebníkům s množstevním či finančním zohledněním. Takovéto akce se téměř nemíjejí účinkem.

Využití nabízeného sortimentu je mnohostranné. Nemusí se jednat pouze o materiál na stavbu nového domu, ale i o přístavbu, či rekonstrukci. V každém případě jakákoli stavba vyžaduje přípravu a kvalitní materiál.

O tom, že je z čeho vybírat, svědčí poměrně bohatá škála zboží v každé oblasti stavební činnosti. Například žádná hrubá stavba se neobejde bez zdicího materiálu. Zdicí systém vrstvené konstrukce KMB SENDWIX s přesnými rozměry umožňuje tenkovrstvé zdění na lepidlo. To přináší úspory jak materiálové, tak i finanční. Nezanedbatelné je i snížení pracnosti.

Systém pro tenkovrstvé lepení se do budoucna jeví jako hlavní alternativa zdění z vápenopískových výrobků.Vede při nižších investičních nákladech k vyšší staveništní produktivitě a větší přesnosti zdění.Tím dochází i k větší úspoře vnitřních omítek, a tak k dalším finančním úsporám.
Foto INTERMAT stavebniny
Foto INTERMAT stavebniny
Materiály, které stavebniny nabízejí , jsou dnes zajímavé i z pohledu laika. Staví se dnes jinak než dříve - snadněji a kvalitněji. Stavebník se má možnost rozhodnout z několika variant. Uzpůsobené nárokům jsou i cenové relace materiálů. Pustit se do stavby chce nejen nutnou dávku odvahy a potřebných investic, ale i zkušeností. I když se říká, že chybami se člověk učí, není nutné čekat, až se poučíme sami od sebe. Dnes vám ochotně a rádi poradí odborníci z oboru.

Snad každý rok se na trhu objevují novinky. Tím ale aktivita zdaleka nekončí, ale v podstatě začíná. Proto jsou pořádány akce zaměřené na obchodní partnery, realizační firmy, projektanty i na studenty vysokých škol stavebního zaměření.

V neposlední řadě jsou pro zákazníky připravovány, kromě výše zmíněných, i další služby jako je zajištění dopravy, či úvěru. Konkrétních služeb je jistě více. Podstatné je však to, že cílem těchto vstřícných kroků je
spokojený zákazník.
INTERmaT Stavebniny - kamiónový prodej stavebního materiálu po celé ČR
Poslat poptávku