Knauf To Go si získává zákazníky Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Nový koncept prodeje výrobků - kampaň Knauf To Go - má za sebou první dva měsíce „zkušebního provozu.“ Není to sice dlouhá doba, ale pojďme si říci, co se zatím na partnerských prodejnách odehrálo.

Ještě malé připomenutí, co to vlastně koncept Knauf to Go je. Tento nový způsob prodeje má zákazníkům u prodejců nabídnout ucelený sortiment vybraných výrobků Knauf na jednom místě. Ve všech partnerských prodejnách je prezentován naprosto identickým způsobem – stejné samoobslužné regály se stejným označením, stejné řazení produktů v jednotlivých modulech. Moduly jsou tři: Suchá výstavba, Opravy & renovace, Lepení & spárování. Na prodejnách je naleznete v základních i rozšířených verzích, ale v obou najdete vybranou škálu nejprodávanějších produktů z každé oblasti.

Do kampaně se zatím zapojilo patnáct prodejen stavebního materiálu. Jejich výčet a kontakty na ně včetně otevírací doby je uveden v tabulce. Pro snadnější „rozjezd“ firma Knauf podpořila jednotlivé partnery různými formami prezentace - počínaje navigačními panely na prodejnách, přes podporu stavebnin v tištěných periodikách a akcemi Den s Knaufem konče.

Od května jsou také funkční webové stránky www.knauftogo.cz. Webové stránky jsou koncipovány jako poradna nejen pro kutily, ale i pro ty, kteří nejsou při opravách v domácnostech příliš zběhlí. Na stránkách se návštěvníci seznámí s produkty nabízených v rámci Knauf To Go, s oblastmi jejich použití, najdou zde i spotřebu, takže mají okamžitou představu o případném nákupu. Trápí je poškozená omítka? Hyzdí stěnu díra od dveřní kliky? Potřebují radu, jak se vypořádat s lepením obkladu na obklad? I tyto pracovní postupy jsou na webu dostupné. Z pohledu návštěvníka mají ale možná jednu nevýhodu – nefungují jako internetový obchod. Nicméně partneři Knauf To Go jsou na stránkách uvedeni včetně adresy, telefonických i e-mailových kontaktů, webových stránek, otevírací doby a přesné poloze na mapě. Takže zákazník může zvednout telefon, do nejbližší prodejny si zavolat anebo se rovnou vypravit na nákup.

S Knauf to Go je to opravdu tak snadné!


Autor: Romana Lásková
Prodej produktů KNAUF
Prodej produktů KNAUF
Prodej produktů KNAUF
Prodej produktů KNAUF
Prodej produktů KNAUF
Prodej produktů KNAUF
Prodej produktů KNAUF
Prodej produktů KNAUF
KNAUF Praha, spol. s r.o. Poslat poptávku