Levný komín pro pevná paliva Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Hledáte levný komín pro svůj dům, chatu, zahradní krb, či udírnu apod.? Na český trh přichází nové řešení pro výstavbu komínů určených pro pevná paliva - jednosložkový komín EURO KOMÍN SINGLE STONE, který je vyráběný a certifikovaný v ČR s platností pro celou EU. Je to systémový komín, který nemá na českém trhu konkurenci co do ceny i kvality.

Tento komín byl do nedávné doby určen pouze pro náročný německý trh. Je vhodný jak pro občasně užívané stavby, tak i rodinné domy, které topí pevnými palivy (dřevo, uhlí, brikety apod.). Nehodí se ale pro spotřebiče na pevná paliva s nízkými teplotami spalin s rizikem dehtování ­zplyňovací kotle, teplovodní krbové vložky apod.

Postavit SINGLE STONE zvládne každý…

Podobně jako další komíny z nabídky výrobce, společnosti TECH TRADING GROUP, postavíte i SINGLE STONE snadno a rychle podle přiloženého návodu. Vše do sebe zapadá podobně jako Lego. Prodává se jako sada, v níž naleznete všechny potřebné součásti: tvárnice z lehkého Liaporbetonu předem připravené pro usazení komínových dvířek a sopouchu, betonovou krycí desku, nerezovou dilatační manžetu včetně sady pro snadné uchycení, komínová dvířka, nerezový sopouch a žáruvzdorný rychletuhnoucí tmel, kterým se spojují jednotlivé tvárnice. Můžete si vybrat také z dalšího volitelného příslušenství.

Snadný nákup v rozsáhlé prodejní síti i on-line

EURO KOMÍN SINGLE STONE zakoupíte nejen v prodejní síti výrobce, ale také on-line. Zakoupíte-li jej v e-shopu, získáte slevu 10% z ceníkové ceny a dopravu po celé ČR zdarma. K nákupu získáte také podrobný montážní návod, komínový štítek a technickou podporu výrobce.

Nehazardujte s pochybnými komíny složenými z komponentů od různých dodavatelů, ale zvolte bezpečné systémové řešení komínu, na nějž výrobce poskytuje veškeré potřebné záruky.

Bližší informace o EURO KOMÍNECH najdete na webu www.techtrading.cz a v e-shopu www.eurokominy.cz.
Komínový systém SINGLE STONE
Komínový systém SINGLE STONE