Máte vlhké zdi? Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky K sanacím starých objektů nelze přistupovat schematicky. Každý objekt je originálem, a proto se musí hledat kompetentní řešení pro každý jednotlivý objekt. Dnešní doba potřebuje zároveň kvalitní projektanty, poradce a řemeslníky, kteří dokáží použít citlivě moderní technologie, a to vzhledem k druhu a stavu nemovitosti, a respektují neustále se zhoršující životní prostředí, jenž zkracuje životnost stavebních materiálů, izolačních hmot a povrchových úprav. Toto bychom měli mít stále na paměti. Výsledkem bude zachování objektů minulé doby pro příští generace.

Sanace vlhkého zdiva jsou systémem hydroizolačních, vysušovacích a stavebních opatření. Aplikují se na podzemním a nadzemním zdivu staveb, které bylo dlouhodobě namáháno zemní vlhkostí, srážkovou vodou, vodou prosakující zeminou v okolí objektů,vodou stékající po terénu a odstřikující od jeho povrchu i vodou kondenzující z vlhkého vzduchu.

Zdivo má v důsledku těchto expozic zvýšenou nebo vysokou vlhkost, popř. je poškozeno korozí. Na povrchu i ve struktuře zdiva jsou hydroskopické soli a na povrchu dochází ke tvorbě plísní řas a mechů.

Sanace vlhkého zdiva se realizují na objektech, na kterých ochrana konstrukcí proti vodě neplní svoji funkci nebo na nichž nebyla sanace v minulosti provedena vůbec.
Foto HAV-BAU s.r.o.
Foto HAV-BAU s.r.o.
Cílem sanace vlhkého zdiva je dosažení výrazného a trvalého snížení obsahu vlhkosti i určitého snížení obsahu solí nejen v podzemním i nadzemním zdivu staveb, ale i v souvisejících konstrukcích a současně vytvoření podmínek pro dosažení požadovaných termoizolačních vlastností stavebních konstrukcí i požadované vlhkosti vzduchu v interiéru budov se sanovanými zdmi a podlahami .

Sanace vlhkého zdiva se realizují kombinací různých sanačních metod a pracovních postupů shrnující norma ČSN P730610.

Nabízíme využít po předchozí objednávce naší bezplatnou poradenskou kancelář na adrese:
Studentská 1472/1A
České Budějovice
tel.: +420 385 340 882

Bezplatné poradenství:

Rovněž můžete vyplnit formulář na 
www.hav-bau.com.