Nechte špínu na ulici - v rohožích a čistících zónách! Zobrazit fotky zobrazit 10 fotek

GAPA MB s.r.o. vás zve na svůj stánek na veletrhu FOR ARCH 2013. V hale 5 představí na stánku B6 všechny tradičně vyráběné vstupní rohože, které produkuje pro český i zahraniční trh více jak 20 let. Představí jak nejprodávanější rohože Topwell, Openwell a Shatwell, tak novinku - rohož Allwell - vyrobenou z kombinace čistících segmentů z hliníku a textilu. Rohož Allwell je vyráběna v základním modulu 70 x 50 cm a je určena pro náročné zákazníky k venkovnímu použití. Přestože je tato rohož vysoce funkční a má velmi příjemný vzhled, zajímavá je pro zákazníky i její cena. 

Jak se efektivně zbavit špíny z bot již před vstupem do objektu, aby neničila interiér budovy? Řešením jsou vícezónové prvky rohoží vhodné pro vstupy do administrativních budov, nákupních center, restaurací a hotelů.

Vysoce účinné rohože zachytí až 90% nečistot a vlhkosti, které by jinak byly vnášeny do objektu, ničily koberce a znečisťovaly podlahovou krytinu. Pořízením kvalitních rohoží uspoříte až 65% nákladů na údržbu, výrazně snížíte opotřebení podlahových krytin a tím prodloužíte jejich životnost. Rohože se snadno udržují i čistí a podlahy si déle zachovají svůj svěží a reprezentativní vzhled.
Rohože Openwell a Shatwell v poměru 1:1
Rohože Openwell a Shatwell v poměru 1:1

Novinka pro náročné - rohož Allwell

Novinkou mezi čistícími rohožemi je rohož Allwell určená pro náročné zákazníky k venkovnímu použití. Rohož je vysoce funkční a vzhledově příjemná. Rohož Allwell je tvořena kombinací čistících segmentů z hliníku a textilu. Vyráběna je v základním modulu 70 x 50 cm.

Rohože Topwell

Rohože Topwell jsou spojeny nerezovými lanky, hliníkovými profily ve tvaru Y, nebo kartáčovými profily a jsou odděleny pryžovými mezikroužky. Je tak umožněno stáčení rohože, což usnadní manipulaci při úklidu. Do profilů se fixují gumové, textilní, nebo kartáčové pásky. Jednotlivé výplně je možné libovolně kombinovat a po opotřebení vyměnit.
Rohož Topwell
Rohož Topwell
Rohož Topwell
Rohož Topwell
Rohož Topwell
Rohož Topwell
Rohož Topwell
Rohož Topwell

Rohože Openwell

Samočistící oboustranně použitelné rohože Openwell jsou tvořeny pružnými gumovými vlnovkami přinýtovanými k hliníkovým páskům. Vlnovky pod vahou člověka pruží a tím dochází k samočinnému čištění obuvi. Délka rohože by měla odpovídat třem až pěti krokům. Rohož musí ležet celou svou plochou na rovném podkladu.

Rohože Shatwell

Pro docílení komplexnějšího očištění obuvi je ideální na rohože Openwell navázat rohožemi Shatwell, které však nejsou vhodné pro přejezd nákupních a paletových vozíků.

Zdroj: www.gapa.cz
Rohož Openwell
Rohož Openwell
Rohož Shatwell
Rohož Shatwell
Rohož Shatwell
Rohož Shatwell
Rohož Openwell
Rohož Openwell