Nejvyšší komfort spánku Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Ročně prospíme až tři tisíce hodin, to je zhruba jedna třetina života strávená v posteli. Neexistuje žádný jiný výrobek, kterého bychom se každý den osm hodin 365 dní v roce přímo naším tělem dotýkali. Během spánku naše tělo čerpá nové síly, shromažďuje energii na další den a regenerují se svaly i klouby. Ale málo lidí si uvědomuje, že právě vhodná matrace má stěžejní vliv na to, jak hluboký bude náš spánek a nakolik se budeme cítit po probuzení odpočinutí. 

Za chvíli se otevřou brány již tolik známého ForArchu a ForInterioru, a právě na nich chce italská společnost Magniflex, která je lídrem v oblasti produktů pro zdravý spánek již 50 let, představit nové řady matrací Armonia, Supremo, Toscana, Magnigel a Dolce Vita.

Všechny vaše otázky ohledně spánku budou zodpovězeny. Zeptat se můžete opravdu na cokoli a všechny vystavené matrace vyzkoušet. Každý najde tu pravou, samozřejmě matraci. Na své si přijdou i ekologicky smýšlející, kteří očekávají nejvyšší komfort spánku a zároveň chtějí přispět k ochraně životního prostředí. Matrace řady Toscana jsou vyrobené z patentovaných pěn Ecogreen a Geomemory s potahem z bio bavlny. Nezatěžují životní prostředí a zároveň poskytují páteři správnou podporu a tělu ideální odpočinek.

Přijďte si na vlastní kůži vyzkoušet ten pocit, že právě vám na míru byla vyrobena matrace. Na obou výstavách najdete stánek Magniflex v sektoru 5C8. Můžete se zúčastnit soutěže o polštář, každý den budou vylosováni 3 výherci. Matrace budou na objednávku, polštáře a příslušenství bude možné zakoupit přímo na veletrzích. Během veletrhů bude akční sleva 20% na veškerý sortiment, včetně sedaček - a to i v Showroomu Magniflex, Šaldova 1, Praha 8 - Karlín.­

Zdroj: www.magniflex.cz
Matrace Magniflex
Matrace Magniflex
Matrace Magniflex
Matrace Magniflex
Matrace Magniflex
Matrace Magniflex
Matrace Magniflex
Matrace Magniflex
Pohodlí na matraci Magniflex
Pohodlí na matraci Magniflex
Magniflex - italské matrace nejvyšší kvality Poslat poptávku