Nová příručka poradí jak stavět Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Kvalitní materiál je pro stavbu nízkoenergetických a pasivních domů základem, stejně důležité je však správné provedení stavby. Dodržení správných stavebních postupů a řešení detailů významně ovlivňuje výslednou kvalitu i životnost stavby, stejně jako její tepelněizolační parametry. Nová „Příručka pro provádění“ přináší jasný a přehledný návod, jak postupovat při stavbě z komplexního cihelného systému HELUZ. Výrobce ji všem zájemcům nabízí zdarma ke stažení na svých webových stránkách. 

Příručka pro provádění přináší jednoduše pochopitelný návod, jak s jednotlivými prvky systému HELUZ pracovat a jak postupovat při jejich zabudování. A to tak, aby byly využity všechny přednosti, které cihelný systém nabízí. Informace, které výrobce v publikaci uvádí, byly sepsány nejen s ohledem na platné normy, ale především na základě dlouholetých zkušeností. Příručka pro provádění je k dispozici v tištěné podobě u vybraných prodejců materiálu HELUZ nebo v elektronické podobě zdarma ke stažení na webových stránkách www.heluz.cz
A protože kromě komplexního sortimentu cihlářských produktů nabízí HELUZ svým zákazníkům i kompletní komínové systémy včetně nadstřešních částí, ukončovacích prvků a veškerého potřebného příslušenství pro všechny typy staveb a spotřebičů, je na webových stránkách společnosti HELUZ dostupná ke stažení také příručka pro provádění na komíny.
V komplikovaných či specifických případech, na které není v příručkách odověď, je samozřejmě možné využít konzultace se specialisty společnosti.

O společnosti HELUZ cihlářský průmysl v.o.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. vznikla v roce 1992. Vlastní celkem osm výrobních provozů ve třech lokalitách. V Dolním Bukovsku, kde sídlí také centrála společnosti, je cihlářská výroba, výroba stropních konstrukcí, výroba roletových překladů a výroba cihelných komínů. V Hevlíně u Znojma jsou dva výrobní závody na kompletní cihlářský sortiment a v Libochovicích nedaleko Prahy je cihelna a panelárna. Společnost je největším českým výrobcem cihlářského zboží. Vyrábí a dodává komplexní cihelný systém pro hrubou stavbu, jehož součástí jsou tepelně-izolační cihelné bloky pro obvodové zdivo, cihly pro nosné, příčkové a akustické zdivo, keramické stropy a překlady, nosné překlady pro venkovní rolety a žaluzie, keramické stropní panely, cihelné komíny, cihelné obkladové pásky a nepálené cihly.
Titulní stránka 'Příručky pro provádění'
Titulní stránka 'Příručky pro provádění'
Zdění z cihel HELUZ Family 44 2in1
Zdění z cihel HELUZ Family 44 2in1
HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Poslat poptávku