Od stavebního spoření můžete chtít víc! Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Máte strach, že stavební spoření již není příliš výhodné? Díky stavební spořitelně Wüstenrot, která u nových smluv zvýšila úrok z vkladů, se toho nemusíte bát. Uzavřete-li si u ní stavební spoření ještě v tomto roce, získáte úrok 2,5 % ročně! A v rámci akce „Chtějte víc“ se můžete těšit i na dálniční známku na rok 2011 zdarma. Stačí si jen pořídit stavební spoření a zároveň i povinné ručení a známka je vaše.

Vyšší úrokové sazby se však netýkají jen běžného stavebního spoření, ale také zvýhodněného produktu WÜSTENROT Team a spoření pro děti do 18 let WÜSTENROT Kamarád+. To lze dokonce na cílovou částku 300.000,- Kč uzavřít zdarma. I při navrhované státní podpoře 2.000 korun tak dosáhnete velmi vysokého zhodnocení vkladů, a to průměrně až 6% ročně!

Proč nechtít víc?

Sjednáte-li si u Wüstenrotu do 20. 12. 2010 povinné ručení na auto do 3,5 t a stavební spoření alespoň na 250.000 korun, můžete v akci „Chtějte víc“ získat dálniční známku na rok 2011 zcela zdarma. A jak postupovat, abyste si ji zajistili? Když do 27. prosince zaplatíte úhradu za uzavření smlouvy a první roční pojistné, tak ji máte v lednu doma!
Jestliže jste navíc jezdili 120 měsíců bez nehod, přizná vám Wüstenrot 60% bonus. A pokud budete chtít pojistit i další až tři auta v rodině, tak na ně díky Multibonusu obdržíte stejnou slevu jako na první auto. Pro stávající klienty Wüstenrotu je navíc připravena další 10% sleva!

Bezpečí je zaručeno

Nejenže je stavební spoření stále produktem s jedním z nejvyšších výnosů na trhu, ale je ze zákona pojištěno až do výše 50.000 eur. O své naspořené peníze se tedy nemusíte strachovat. Úspory můžete již po šesti letech použít zcela libovolně, nejen jako základ financování bydlení, ale také jako příspěvek k důchodu či na studium dítěte a podobně.

Více informací získáte na www.wustenrot.cz a na infolince 800 225 555.