Oživte svůj domov inspirací z veletrhu FOR HABITAT! Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Leden je za námi a za chvíli se opět přihlásí největší událost jarní výstavní sezóny v čele s veletrhem FOR HABITAT, který jako tradičně přinese spoustu inspirace pro dům i zahradu. Na 22. ročníku veletrhu se představí zajímaví vystavovatelé, kteří představí novinky z oblasti bydlení a rekonstrukce. 

Veletrh je tematicky doplněn o veletrh nábytku pro nábytek, veletrh kancelářského nábytku. Vybavení komerčních prostorů pro Office A FOR GARDEN, který je jediným uceleným veletrhem zahrad s jejich Vybavení v ČR.
Jaké firmy najdete na veletrhu FOR HABITAT? Jarní sezóna přeje stavbám, i proto budou nejsilněji zastoupeny firmy z oboru stavby a pevných interiérových prvků. Z přihlášených vystavovatelů můžeme už nyní některé prozradit. Představí se například specialisté na dřevěné podlahy Torin BOHEMIA PARKET, výrobce dekorativních betonových prvků CONDECOR, výrobce unikátních zastřešovacích systému s patnáctiletou zárukou ALUKOV. Nebo největší Výrobce střešních oken, rodinná firma FENESTRA.
Ze zajímavosti ostatních veletrhů můžeme uvést novou kolekci nábytku ověnčenou hned několika oceněními za design - LaVista sbírka, kterou představí český Výrobce - firma JELÍNEK. Nebo novinku od Německého designéra Martina Ballendata, jehož kombinace židle, houpacího křesla sedla s opěradlem v poutavém designu se pohybuje na hranici mezi retro a moderním stylem.
Fotografie z loňského ročníku FOR HABITAT
Fotografie z loňského ročníku FOR HABITAT
Fotografie z loňského ročníku FOR HABITAT
Fotografie z loňského ročníku FOR HABITAT
Součástí veletrhů se stala přehlídka interiérového designu DESIGN SHAKER, která se letos představí ve zcela novém formátu, jenž dá prostor českým výrobcům, ale i renomovaným zahraničním značkám. Nebudou chybět ani taková jména jako jsou Jan Plecháč a Henry Wielgus, kteří se již etablovali svými produkty a svou prací na mezinárodní designérskou scénu.
FOR HABITAT 2015 a přidružené veletrhy budou velkou událostí. Pokud máte radost z vylepšování bydlení, zútulňování zahrady nebo „jen“ oceníte zajímavý víkendový program, zapamatujte si datum 19. 3. - 22. 3. 2015. 
Aktuální informace najdete na www.forhabitat.cz
Designová křesílka
Designová křesílka
Designová ložnice
Designová ložnice