Plisované sítě proti hmyzu nabízí účinnou ochranu Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

Během horkých letních měsíců často interiér větráme. Stačí v průběhu letního větrání na moment rozsvítit v místnosti světlo a pokoj je plný hmyzu. Kombinací vhodné interiérové nebo exteriérové stínicí techniky se sítí proti hmyzu firmy ISOTRA a.s. tento problém spolehlivě odstraníte.

Pro moderní okna máme v nabídce snadno demontovatelné sítě do oken, pro starší okna pak sítě proti hmyzu do oken s pružinovými kolíky, případně obrtlíky, které vyžadují vrtání do okna. Pro časté používaní a takřka neviditelné skladování sítě proti hmyzu do okna doporučujeme rolovací typ, který je možné jednoduše skrýt k okraji okna, když se síť nepoužívá. Pro dveře na balkón nebo terasu je typ H1, který je snadno demontovatelný. Tam, kde není dostatečný prostor pro jakýkoliv jiný druh sítí proti hmyzu, je vhodné zvolit plisovanou síť proti hmyzu, jak pro okna, tak i pro dveře. 
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Plisované sítě proti hmyzu jsou vhodnou ochranou proti létajícímu hmyzu do fasádních otvorů, kterými jsou zejména vstupy na terasy, zahrady, bazény nebo balkóny a lodžie. Velkou výhodou plisovaných sítí je velmi snadná instalace a následná demontáž. Díky nízkému spodnímu profilu jsou plisované sítě vhodné do prostorů, kde se pohybují děti, starší osoby nebo lidé handicapovaní.
Certifikovaná plisovaná síťovina je vyrobena z kvalitního materiálu, odolného proti dešti, UV záření a větru. Všechny modely jsou dostupné v řadě barev dle vzorníku RAL.
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Firma ISOTRA a.s. nabízí 4 typy plisovaných sítí proti hmyzu, které se liší mezními rozměry a typem otevírání (vertikální, oboustranně nebo středově vertikální, horizontální).
Plisované sítě proti hmyzu mají podstatný podíl na energetických úsporách a zvukové izolaci hluku stavby. Z důvodu absence jakýkoliv mechanismů a boxů budou sítě vždy fungovat, i když nebudou používány po dlouhou dobu. Jejich demontáž a následné čištění je velmi jednoduché.
Zdroj: www.isotra.cz
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu