Pro každý byt je nezbytným konečným prvkem podlaha. Proto vás rádi pozveme do nově otevřené prodejny CZECH PAN, kde si vyberete ze širokého sortimentu podlahových výrobků. Zvolit můžete mezi podlahami laminátovými, korkovými a také podlahami z klasických i exotických dřevin. Najdete zde širokou škálu barev a dekorů. Veškeré podlahové krytiny jsou přitom vyráběné z ekologických materiálů a vhodné jsou i pro alergiky.

V nabídce CZECH PAN jsou i laminátové plovoucí podlahy značky Kronopol, které jsou vyráběné z vysoce kvalitních materiálů bez obsahu formaldehydů.

Dřevo pro jejich výrobu pochází z řízené těžby ve shodě s ekologickými směrnicemi FSC (Forest Stewardship Council).

Kronopol laminátové podlahy jsou elegantní a trvalé. Jejich přednosti jsou uznávané a oceňované uživateli ve více než 50 zemích na celém světě. Mimořádná produktová kvalita, dokonalá funkčnost a široká kolekce designů jsou výsledkem práce mezinárodního týmu odborníků.

Tyto podlahy jsou moderním produktem na bázi dřeva, tvořícím alternativu tradičním podlahovinám.

Podlahy Kronopol jsou vyráběné v několika kolekcích lišících se strukturou povrchu, tloušťkou nosné desky a třídou otěru.
Foto: CZECH PAN
Foto: CZECH PAN
Foto: CZECH PAN
Foto: CZECH PAN
Tyto znaky určují možnosti použití podlah v závislosti na funkci místnosti a intenzitě provozu a zatížení.

Při volbě dekoru podlah je možné využít mimořádně bohatou nabídku, od tradičních dřevin jako je dub nebo buk, až po rafinované barvy exotických dřevin.

Laminátové podlahy jsou v nabídce v tloušťkách 6, 7, 8, 10, ale i 12 mm. Silnější nosná deska zvyšuje nosnost podlahy a rovněž zajišťuje lepší akustickou izolaci.

Věříme, že si v nové prodejně CZECH PAN každý vybere podlahu podle svých představ. Podlahu, která bude vytvářet pohodlí a teplo každé domácnosti!

Společnost CZECH PAN, s.r.o. je dodavatelem celé řady dřevěných materiálů a materiálů pro dřevostavby, jako jsou OSB desky, konstrukční dřevo, dřevovláknité izolace a právě i plovoucí podlahy.
Foto: CZECH PAN
Foto: CZECH PAN
Foto: CZECH PAN
Foto: CZECH PAN