Potřebujete software pro projekci TZB? Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Lídr na českém trhu v oblasti komplexních řešení plastových potrubních systémů nabízí na svých webových stránkách zdarma software a další doplňky pro ty, kteří chtějí sofistikovaně řešit projekty pro vnitřní instalace a inženýrské sítě. Na stránkách www.wavin-osma.cz byl také nově spuštěn projekt privátní zóny – online platformy pro projektanty a stavbu vnitřních instalací a inženýrských sítí.

Na základě podnětů a dotazů ze strany projektantů se společnost Wavin Osma rozhodla navázat spolupráci s předními českými firmami vyvíjejícími a distribuujícími programy pro návrh TZB instalací. Všichni ti, kteří se zabývají stavbou, inženýrskými sítěmi, vnitřními instalacemi a jejich projektováním, mají nyní možnost bezplatně využívat privátní zóny na domovských stránkách společnosti. 
„Protože jsou pro nás vztahy se zákazníkem a zákaznický servis zcela klíčové, rozhodli jsme se ve spolupráci s předními firmami v oboru projektového softwaru nabídnout našim zákazníkům a projektantům jednoduše dostupná řešení, která jim pomohou lépe zvládnout jejich stavební projekty,“ konstatuje ředitel společnosti Ing. Krzysztof Bocek.
Ilustrační foto (www.shutterstock.com)
Ilustrační foto (www.shutterstock.com)
V privátní zóně s jednoduchou formou registrace na základě emailové adresy najdou projektanti ke stažení software pro dimenzování potrubí, návrh kanalizačních šachet, projektování uličních vpustí, vnitřních instalací a další doplňky včetně CAD souborů. Software je ideální pro plánování vnitřních vodovodních instalací, radiátorového a podlahového vytápění, výpočet tepelných ztrát, energetického štítku budovy a podobně.

Sekce privátní zóny nabízí expertům z dané oblasti také diskusní fórum, kde mohou sdílet své profesní zkušenosti, rady a postřehy.
Pro další podrobnosti navštivte www.wavin-osma.cz
Náhled na výběr software v privátní zóně
Náhled na výběr software v privátní zóně
Náhled na stažení software v privátní zóně
Náhled na stažení software v privátní zóně