Proč jsou oblíbené úsporné domy Canaba? Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Rodinný dům Canaba Classic, uvedený na trh již v roce 1991, se těší obrovské oblibě. Nejenže si ho do dnešního dne nechalo postavit kolem 1450 zájemců v Česku, na Slovensku a v Německu, ale na svém kontě má hned několik cen. Aktuálně se může pochlubit prestižním oceněním v soutěži pořádané časopisem Můj dům. Zde získal cenu čtenářů v kategorii typové domy, a zároveň se stal absolutním vítězem soutěže a obdržel titul Dům roku 2013, neboť pro něj hlasovalo nejvíce čtenářů napříč soutěžními kategoriemi. Dům Classic, jenž byl původně navrhován pro Německo, byl v průběhu let zdokonalen, takže dnes patří do kategorie nízkoenergetických domů.

Rodinný dům Classic je vystavěn na jednoduchém obdélníkovém půdorysu. Jeho celková podlahová plocha domu dokáže poskytnout až 194 m2 prostoru pro bydlení. Přitom není nutné utrácet za zbytečně velký pozemek. Na malé zastavěné ploše (90 m2) se k obývání nabízí minimálně 7 místností. V rámci vnitřní dispozice domu si lze vybrat z desítek variant uspořádání. Prosvětlený arkýř v přízemí, jenž dodává domu jeho typickou podobu, současně umožňuje harmonické propojení jídelny s kuchyní.

Dům Classic lze pořídit podle přání zákazníků v mnoha dispozičních variantách. Stejně tak si je možné v rámci Eco-Energy konceptu vybrat ze tří energetických úrovní bydlení. Náklady na energie na topení jsou přitom velmi nízké již v základní kategorii Standard. "Podle dlouhodobých statistik se v něm skutečné průměrné náklady na vytápění pohybují mezi 1 200 – 1 500 Kč měsíčně. To je stejně, kolik zaplatí uživatelé běžného bytu 2+1 o velikosti 60 m2,“ uvádí Pavel Herclík z Canaby.

V provedení "Na klíč" lze vrchní stavbu domu pořídit již od 2,7 mil. Kč (cena bez DPH). Díky unikátní technologii je výstavba velmi rychlá, stěhovat se lze za několik měsíců od zahájení stavebních prací. Zájemci o prohlídku vzorového domu Classic by si měli do kalendáře zaznamenat léto 2013 - v Nehvizdech u Prahy se bude otevírat nový vzorový dům Classic v modernizované podobě.

Podrobnosti lze získat na www.canaba.cz.
Dům Canaba Classic
Dům Canaba Classic
Dům Canaba Classic
Dům Canaba Classic