Proč si pořídit sítě proti hmyzu Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Sítě proti hmyzu v oknech a dveřích jsou dnes již poměrně běžné, přesto je mnoho z nás ještě neobjevilo, nebo si říkáme, že nejsou důležité. Přitom není nic praktičtějšího než stále větrat a to i v době, kdy je venku tma a uvnitř svítíme, aniž by nás v bytě obtěžoval obtížný hmyz nalákaný na světlo linoucí se ze svítidel, nebo přes den třeba na vůně linoucí se z kuchyně a jídelního stolu.

Při instalaci sítí proti hmyzu do oken si vystačíme s oboustrannou páskou či suchým zipem, jelikož okna nejsou průchozí, pouze je většinou potřebujeme k větrání. Zato dveřmi potřebujeme procházet, proto vypadají dveřní sítě proti hmyzu o dost jinak, především vyžadují rám, ovšem rámové sítě se na druhou stranu vyrábí i do oken. Některé sítě proti hmyzu mohou být dokonce i téměř neviditelné, v každém případě ale jde o velmi praktický doplněk oken a dveří.

Sítě proti hmyzu jsou nejúčinnější přirozenou ochranou, a navíc se svým designem stávají elegantním doplňkem oken a dveří. Ty nejlevnější lze pořídit již za cca 500 korun, ty nejdražší elektrické rolovací a s dálkovým ovládáním až za cca 30.000 korun.

Při výběru sítí proti hmyzu je třeba věnovat pozornost rámům i samotnému výpletu, ale také způsobu uchycení a otevírání. 
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu

Protihmyzové sítě firmy JS KONSORCIUM

Tyto sítě jsou opravdu účinnou ekologickou ochranou proti jakémukoli druhu hmyzu. Skládají se z hliníkové konstrukce v barvě bílé, hnědé nebo v imitaci dřeva a z dokonale průhledné sítě ze skelných vláken potažených PVC tmavé barvy, zajištěné v profilu gumou (zajišťovací gumu lze pořídit v několika odstínech). Síťovina je dokonale průhledná. Vyráběné jsou okenní sítě v upínacím rámu, okenní sítě rolovací, dveřní sítě závěsné, dveřní sítě posuvné a dveřní sítě s bočním výsuvem - plisé.

Tyto sítě proti hmyzu se instalují na ostění i do ostění, přičemž existuje několik způsobů jejich uchycení. Všechny typy se vyrábí na míru podle přání zákazníka, čímž zaručují dokonalé těsnění a spolehlivě zabrání vniknutí hmyzu do místnosti. Sítě se dají vhodně kombinovat s jinými výrobky, například s venkovními roletami a to v několika různých variantách.

Rolovací sítě PERFECT

Jedná se o síť proti hmyzu s pružinovým mechanismem, nebo v kombinaci s nekonečným řetízkem.
  • Perfect 160 - horizontální box, zajištění ve vodící liště, vhodná pro všechny typy oken.
  • Perfect 120 - vertikální box, stahování do boku, zajištění magnetem v boční liště. Vhodná pro balkónové dveře.
Sítě proti hmyzu
Sítě proti hmyzu
Síť proti hmyzu
Síť proti hmyzu