48 462 aktuálních nabídek
od 957 realitních kanceláří a soukromníků

Realitní kancelář jako výzva

Datum vydání: 07.06.2012 | redakce

Paní Renée Zedníčková se pohybuje v oblasti realit už deset let a dnes je spolu se svou dcerou majitelkou jedné z nejlepších realitních kanceláří EVROPA v západočeském regionu. Žen, které by vlastnily realitní kancelář, v Čechách opravdu není mnoho. „Pro nás je naše podnikání každodenní výzva a baví nás,“ říká paní Zedníčková. „Když jsme s EVROPA realitní kanceláří začínaly, majitel značky pan Michal Macek nejprve ve vedení ženu, natož ženy, nechtěl. Na prvním ročním meetingu ale musel změnit názor a uznat, že jsme nejlepší.“

Pojďme se ohlédnout za Vaší profesní dráhou. Jak jste se dostala k realitám?

K realitám jsem se dostala asi před deseti lety. Už tehdy jsem s manželem Janem Zedníčkem spoluvlastnila firmu Broker Venture, která se zabývá pojišťovacím makléřstvím. Hledali jsme pro naši stávající společnost prostory k pronájmu a při jedné prohlídce mě napadlo založit realitní činnost! A tak to jsme to asi do čtyř měsíců spustili.

A co Vás pak přimělo začít podnikat formou franchisingu s EVROPA realitní kanceláří?

Byla to především větší inzerce, reklama a dobře propracovaný vzdělávací systém, který si troufám říct, že jako jediný v ČR umožňuje školení makléřů, ale i jednatelů. Proto jsem přijala nabídku stát se jednou z poboček realitních kanceláří EVROPA. Nepřijala bych franchising jakékoliv realitní kanceláře, ale pouze jedné z těch nejlepších.

Jaké výsledy se Vaší kanceláři podařilo dostáhnout?

V roce 2010 jsme se stali Nejdynamičtější pobočkou roku a v roce 2011 už nejlepší pobočkou roku sítě EVROPA realitní kancelář. V současné době činí objem nemovitostí v naší nabídce přes 400 miliónů korun a naše kancelář má sedm makléřů. Letošní rok je pro nás ve znamení dalšího personálního rozvoje a obhajoby uvedených titulů.
Pamatujete si na svůj první uzavřený obchod?

Já vždy dávám pro zasmání můj nejlepší obchod. Prodala jsem zabudovaný septik i s náplní, kupující si ho museli vykopat a vyvézt a ještě mi zaplatili. My už jsme ho vzhledem k napojení na kanalizaci nepotřebovali (usmívá se).

Co vám Vaše povolání přineslo a co Vám naopak vzalo?


Mám vystudovanou střední průmyslovou školu strojní, ale vždy mě lákal obchod. Už když jsem po škole nastoupila do Škodovky, tak jsem začala prodávat válcovny, potom turbíny. Ale vždy mě lákalo prodávat něco, čemu budu jako žena lépe rozumět. Mé povolání mi přineslo seznámení se spoustou chytrých, zajímavých lidí a někteří se stali i mými přáteli.

Proč se Vaše kancelář rozhodla vstoupit do Asociace realitních kanceláří? Jaké Vám to přináší výhody?

Vstup do největší asociace realitních kanceláří nám umožňuje být v centru dění a podílet se na zkvalitnění služeb realitních kanceláří a vylepšování pověsti realitního obchodu v ČR.
EVROPA realitní kancelář PLZEŇ

EVROPA realitní kancelář PLZEŇ

Plzeň, Klatovská třída 340/25, 32100
Tel: 371 008 008
Web:https://www.rkevropa.cz/
E-mail: plzen@rkevropa.cz
reality, realitní, kanceláře
TOPlist