Rekonstruujete? Zvažte kompletní výměnu elektrorozvodů! Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Odborníci z oboru elektroinstalací se shodují, že většina elektroinstalací ve starších objektech nesplňuje současné předpisy, některé jsou dokonce v katastrofálním stavu. Aby nedošlo k případnému ohrožení vašeho života nebo majetku, je více než vhodné provádět pravidelné revize. A pokud se rozhodnete svůj domov vylepšit a inovovat, v žádném případě v tomto směru nešetřete a postupujte razantním způsobem – všechny staré rozvody (pokud možno) odstraňte a vyměňte je za nové.

A neměli byste zapomínat ani na kontrolu a případnou rekonstrukci dalších souvisejících rozvodů a instalací, jako jsou anténní rozvody a hromosvody, datové sítě, elektronické zabezpečení nebo domácí telefony.

Co rekonstrukce elektrorozvodů obnáší

V podstatě jde o to samé jako v případě instalace úplně nových elektrorozvodů, plus odstranění těch původních. Základem realizace elektrorozvodů je vždy kvalitní projekt, tedy precizní příprava projektové dokumentace zkušeným projektantem. A to včetně návrhu vhodného osazení vypínači a zásuvkami. Některé instalační firmy nabízejí také měření intenzity osvětlení.

Po realizaci vám revizní technik elektromontážní firmy vypracuje nezbytnou revizní zprávu. Tou vám ručí za správně a bezpečně provedené elektroinstalace. Bez platné revizní zprávy jako byste nové elektrorozvody vůbec neprovedli – vyžadují si ji platné normy a v případě pojistné události i pojišťovny.
Provádění nových elektro rozvodů
Provádění nových elektro rozvodů

Najměte si odbornou firmu

Do výměny elektroinstalací se v žádném případě nepouštějte sami, následky by vás totiž mohly nemile překvapit. Profesionálové ze specializované elektromontážní firmy sledují vývoj v oboru, takže znají nové materiály a výrobky a zároveň plně respektují nejnovější trendy v oblasti elektroinstalací, osvětlování i v dalších souvisejících oborech. Kromě toho, že zrealizují nové rozvody kvalitně, dokážou vám i v mnohém poradit.

Při výběru firmy pátrejte po pozitivních referencích na internetu nebo mezi svými známými. Zajímat by vás mělo především to, zda jsou její pracovníci zkušení a spolehliví, ale také flexibilní a zda dodržují předem nasmlouvané termíny.

Mějte na paměti - bezpečné elektrorozvody nejsou luxus, ale nutnost!

Zdroj použitých fotografií: www.shutterstock.com

Zdroj: www.agros-cz.cz
Provádění nových elektro rozvodů
Provádění nových elektro rozvodů
AGROS CZ spol.s. r. o. Poslat poptávku