Retro vypínače budou třešničkou na dortu vašeho interiéru Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Ať už jde o módu, nábytek či estetiku v kosmetice, retro je prostě in. Čím dál tím více jeho prostřednictvím unikáme do časů minulých. Pokud tato mánie postihla i vás a zařídili jste si třeba jen částečně v retro stylu byt, neměli byste zapomínat na stylové detaily a doplňky.

Zaostřeme na zajímavé vypínače

Renomovaná společnost OBZOR připravila zajímavou novinku: kolekci vypínačů a ladících zásuvek nazvanou trefně RETRO. Proč zrovna vypínače? Určitě si dovedete představit ten pocit, kdy konečně dokončíte interiér bytu a k pečlivě zvolenému nábytku, podlahám a stěnám vám nesedí zdánlivá maličkost. V OBZORU mysleli přesně na tyto případy – a nejen na ně. Luxusní kolekce RETRO vypínačů a zásuvek jsou odkazem na původní baťovský design, obsahují však i moderní prvky, a jako takové se budou skvěle vyjímat i v minimalistických interiérech a bytech loftového typu. Díky tomu, že si jako jedno z provedení můžete zvolit dřevo (nebo keramiku), mohou tyto unikáty zkrášlit i domovy laděné do rustikálního nebo vintage stylu.
Keramický retro vypínač
Keramický retro vypínač
Keramický retro vypínač
Keramický retro vypínač
Hliněný retro vypínač
Hliněný retro vypínač

Když se retro snoubí s nadčasovým

Vypínače a zásuvky z retro kolekce jsou k dispozici ve dvou základních provedeních: dřevo a keramika. Vy z nich ovšem můžete snadno vykouzlit řadu různých kombinací. Jak rámeček, tak poklice a kličky jsou k dispozici v mnoha barvách a dekorech, takže si jednoduše online sestavíte vypínač, který přesně zapadne do vašeho bytu.

Moderní technologie v akci

Ačkoliv zde mluvíme o retro kolekci, společnost OBZOR jde jinak ve všech směrech s dobou. Pro zájemce je proto připravena praktická online aplikace na webu domovnivypinace.cz, kde si mohou vyzkoušet, jak by se zvolený vypínač hodil přímo k jejich stěně. Jen si to zkuste i vy – jde to zcela snadno, a třeba vás výsledný dojem inspiruje. 
Dřevěný retro vypínač
Dřevěný retro vypínač
OBZOR, výrobní družstvo Zlín Poslat poptávku