Rychle postavit lze i kvalitní zděný dům Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Když hovoříme o rychlé výstavbě, řadě z nás se možná vybaví montovaná dřevostavba. Rychle postavený však můžete mít i kvalitní dům na bázi zděné stavby! Se stavebním systémem od firmy DENNERT Massivhaus jde výstavba rodinného domu „jako po másle“ a vy se tak můžete za krátký čas a bez starostí nastěhovat. Navíc tak spojíte výhody montovaných staveb s přednostmi zděného domu.

V systému DENNERT Massivhaus máte na výběr z montovaných nízkoenergetických rodinných domů na klíč v technologii „ICON“, nebo si můžete nechat postavit dům podle vašeho vlastního projektu v technologii „ALFA“.

Základem celé technologie je lehčený beton, který má oproti běžným stavbám velkou výhodu nejen v akumulačních vlastnostech, ale i v příjemném vnitřním klimatu, které usnadní život každému alergikovi. Masivní stavební technologie je při stavbě použita i na střešní podhledy, což přináší další akumulační i klimatické výhody (oproti běžnému dokončení podhledů, které jsou zpravidla ze sádrokartonových desek).

Montáž domu od DENNERT Massivhaus za 1 až 3 dny

Domy od společnosti DENNERT Massivhaus jsou při výrobě i během stavby neustále pečlivě kontrolovány tak, aby byla zaručena ta nejvyšší kvalita. Při stavbě je samozřejmostí vysoká přesnost a rychlost. Montáž domu „ICON“ je tak hotova za jediný den, dům „ALFA“ je realizován do tří dnů. Na domy je navíc poskytována absolutní záruka.
Foto: MASSIVHAUS
Foto: MASSIVHAUS
Hlavní stavební práce je odvedena přímo ve výrobních halách továrny. Z tohoto důvodu je vám firma DENNERT schopna nabídnout dům v nejvyšší kvalitě, při nízkých ekonomických nákladech a značně časově nenáročné délce stavby domu - za standardních podmínek je ICON dům zkompletován skutečně v průběhu 24 hodin! ICON dům je odolný povětrnostním podmínkám a velmi kvalitně tepelně i hlukově izolován. Je nabízen v 6 základních velikostech s možností individuálního vybavení i tisíce dalších variant obytných domů.
Masivní dům ALFA je vyráběn a kvalitně kontrolován podle příkladu automobilového průmyslu. Je evolucí ve výstavbě montovaných nízkoenergetických domů: jako materiál se při výstavbě používá beton lehčený keramzitem. Tímto materiálem je vystavěn kompletní obytný prostor – hlavní výhodou je mimo jiné příjemné klima po celý rok. Rodinné domy z toho materiálu také mají vynikající akumulační vlastnosti, jsou odolné proti povětrnostním podmínkám a velmi kvalitně tepelně i hlukově izolované. Stavby ALFA lze navíc sestavit podle vašeho individuálního projektu! Na stavbě domu ALFA se přitom podílíte i vy sami!
Foto: MASSIVHAUS
Foto: MASSIVHAUS
Foto: MASSIVHAUS
Foto: MASSIVHAUS
Foto: MASSIVHAUS
Foto: MASSIVHAUS
Foto: MASSIVHAUS
Foto: MASSIVHAUS