Schiedel uvádí nový komín se soutěží a slevou 25% Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Komín Schiedel Uni Advanced vstupuje na trh se zajímavou možností pro všechny rychlé zákazníky. Až do 15. dubna je možné pořídit komín Schiedel Uni Advanced se zaváděcí slevou 25 procent. Zákazník, který nejpřesněji odhadne, kolik lidí se zúčastní soutěže, navíc získá pět metů komína zdarma. 

Třísložkový komín Uni Advanced se zadním odvětráváním, jenž je inovovanou verzí systému Uni, má ve svojí konstrukci nově zabudovánu tenkostěnnou keramickou vložku, vyráběnou izostatickým lisováním do forem.  Při tomto výrobním postupu vložka vzniká za studena působením tlaku až 500 MPa. Odpadá tak fáze sušení, výrobek je tvarově naprosto přesný, homogenní a má jen minimální pórovitost. Díky tomu je vysoce odolný i vůči extrémním teplotám a vlhkosti a poskytuje záruku dlouhé životnosti, bezpečnosti a spolehlivosti. Je vhodný pro odvod spalin od všech běžných spotřebičů na pevná, kapalná a plynná paliva.

Slevu ve výši 25 procent na Schiedel Uni Advanced získají všichni, kdo si tento nový komínový systém objednají nejpozději do 15. dubna. Soutěžící, který současně s objednávkou nepřesněji tipne, kolik lidí se soutěže zúčastní, získá pět metrů komína Schiedel Uni Advanced zdarma. 
Podrobné informace jsou k dispozici na www.schiedel.cz
Třísložkový komín Schiedel Uni Advanced
Třísložkový komín Schiedel Uni Advanced