Sestavte si vlastní sedací soupravu Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek Sedací souprava je dominantou každého obývacího pokoje. Správnou volbou potahu a tvaru může získat váš interiér nevšední nádech. Zkombinovat komfort s atraktivním designem nebývá vždy jednoduché. Italským designérům se to však povedlo. Jejich nábytek má nejenom originální design, ruku v ruce následuje harmonie stylu a záruka kvality.

Dům italského nábytku ATMA nabízí italský nábytek včetně kompletních grafických návrhů, designového poradenství a navíc nabízí splátkový prodej bez navýšení. Pojďme se poohlédnout, co by nás mohlo zaujmout.

Především veškerý nábytek je ručně vyroben. Důraz je kladen na přírodní materiály - čalounění je nejvyšší kvality. Základem každého potahu je bavlna, která má pak různé příměsi např. lycra, polyester atd.
Firma nabízí široký výběr kvalitních látek z 12 vzorníků za přijatelné ceny. Zákazník si vybírá jak z jednobarevných potahů, tak z pestrobarevných vzorů, které rázem celý interiér rozsvítí. Můžete zvolit pruhy, kostky, květy nebo jiné asymetrické obrazce. Můžete zkrátka vybrat klasiku nebo se nechat uchvátit něčím odvážnějším a netradičním.

Jestliže se vám sedací souprava omrzí nebo máte chuť změnit celý interiér a stávající potah se vám nehodí, můžete soupravu převléct do nového kabátu. Firma nabízí nové potahy za 40 % z celkové ceny soupravy. Rázem bude váš problém vyřešen. Potahy jsou volně snímatelné a lze je prát v pračce na 30 °C nebo je můžete svěřit čistírně.
Po vyprání je jednoduše navlečete na molitanové jádro a zapnete na suchý nebo klasický zip.
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - SK 33 A
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - SK 33 A
Pokud se vám stane nehoda a na potahu zůstane neodstranitelná skvrna, nezoufejte. Jednotlivý potah lze objednat. To ocení zejména rodiny s malými dětmi nebo domácími mazlíčky, kteří rádi užívají komfort spolu se svými majiteli.

Sedáky a polštáře sedací soupravy jsou vyrobeny z jednolitého molitanu nikoli z molitanové drti. Tím nedochází k jejich deformaci a sedák si stále drží stejný tvar. Potah je po celé ploše sedací soupravy, takže může stát v prostoru interiéru a ne pouze u zdi. Součástí sedacích souprav jsou dřevěné nebo kovové nohy - hliníkové jsou matné, chromové lesklé.

I když si zákazník potah vybere podle vlastního vkusu, jeho fantazii se dále meze nekladou. Některé typy sedacích souprav jsou totiž volně nastavitelné.
Zatímco u kožených sedacích souprav lze polohovat sedáky, u čalouněných je možné polohovat područky. Některé sedáky lze rozložit tak, že rázem vznikne lehátko na spaní.
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - SK 81A
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - SK 81A

Velmi zajímavé jsou i ceny, jež jsou dostupné pro každého. Ceny sedacích souprav se pohybují okolo 20.000 Kč. Nízká cena však není na úkor kvality. Pokud na svoji sedací soupravu nespěcháte, vyplatí se 2 – 3 měsíce počkat. Zboží je vyráběno ve velkém objemu, čímž se náklady na výrobu snižují. Výsledná cena je tedy nižší nežli při individuálních zakázkách. V ceně jsou navíc zahrnuty ještě polštáře podle katalogu, za které byste jinde museli zaplatit.

Do větších prostor se výborně hodí typ SK 15A, jež je k mání za 25.750 Kč. Na ploše 160 x 379 x 227 cm si jistě každý najde místo a i když přece ne, lze doobjednat samostatné sedáky. Snímatelné potahy a polštáře jsou samozřejmostí. Velkou výhodou tohoto typu sedačky jsou ohebné područky, jež lze tvarovat. Pro opěr rukou je ideální kolmý směr, pro odpočinek oceníte šikmou polohu.
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - SK 15A
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - SK 15A
Usínat u televize se vám bude již pohodlně. Do bytů a menších interiérů se hodí typ SE 06A. Za 19.840 si můžete dopřát opravdu pohodlí, zároveň si můžete ještě vybrat potah sedací soupravy a polštářů. V ceně jsou 3 velké a 3 malé polštáře.
Jemně zaoblenými hranami se vyznačuje typ SK 15A. Disponuje postranními odkládacími stolky ze skla nebo ze dřeva podle přání zákazníka, ideální na odkládání hrnku nebo sklenice. Tuto sedací soupravu pořídíte za 26.630 Kč.

Cenově nejdostupnější je typ SK 33A, pořídíte jej za 17.840 Kč. Nabízí možnost 1,5 lůžka a je včetně 6 polštářů: 2 velké obdélníkové, 2 čtvercové a dva malé taktéž čtvercové.
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - SE 06A
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - SE 06A

Do studentských pokojů nebo zimních zahrad je ideální typ K83. Tento nevšední sedák je skutečně na první pohled uměleckým dílem. Díky jednoduché linii je velice elegantní, a proto si zaslouží místo jako solitér, kde jeho krása nejlépe vynikne. Dále jej můžete využít jako lehátko anebo postel. Praktické polohování umožňuje efektivní využití.

Pokud jste se nadchli některým z výše uvedených modelů, určitě vás budou zajímat i jiné typy sedacích souprav. Firma ATMA na svých internetových stránkách www.italiainterier.cz nabízí zboží ve 2 katalozích. Jeden katalog platí pro zboží na objednávku a druhý funguje jako internetový obchod, kde ihned vidíte, jaké produkty jsou momentálně na skladě a tedy čekají právě na vás.
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - K83
Foto ITALIA - INTERIER: nábytek, sedací soupravy - K83