Seznamte se s novinkami v bydlení Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky For Arch 2007 se bude konat ve dnech 21. - 23. června na Zimním stadionu a půjde již o 16.ročník. Každoročně se na výstavě prezentuje na sto vystavovatelů, o jejichž výrobky či služby mají zájem tisíce návštěvníků. Letos je výstava zaměřena na exteriér staveb, interiér a design.

Součástí For Archu K. Vary 2007 bude již počtvrté prodejní výstava „Bydlení, volný čas a životní styl“, jejímž tématem je pro rok 2007 „Interiér a design“. Toto téma je určené pro celou rodinu. Seznámit se můžete s novinkami v bydlení, dozvíte se spoustu nového o interiérech, odborníci vám poradí jak vybavit dům a rekreační objekt.
Nebudou chybět informace o využití volného času, o sportu, hrách, hudbě, výpočetní technice apod.

Veřejnost i odborníky čekají také doprovodné programy. Pojďme si je v krátkosti představit.
  • Stavby Karlovarského kraje 2007
    Jde o výstavu projektů a realizací staveb v Karlovarském kraji za uplynulý rok. Přihlášené stavby zde mohou získat ocenění nejen od odborníků, ale i od laické veřejnosti. Hlasování můžete na výstavišti nebo na internetové stránce stavby.karlovarska.net.Tato prezentace staveb a  projektů bude součástí For Archu již posedmé.
  • Městské inženýrství Karlovy Vary 2007
    Mezinárodního semináře se pravidelně účastní přední stavební inženýři z Bavorska, Saska, Slovenska i Česka. Součástí letošního již 12. ročníku je panelová diskuse k předneseným tématům, na které si stavební odborníci předají informace a především své zkušenosti.
  • Na výstavě For Arch mají možnost se prezentovat i školy a samozřejmě, že této možnosti rády využívají. Součástí výstavy tak letos bude 12. ročník regionální soutěže učňů stavebních oborů v praktických dovednostech. Při práci se vám tentokrát předvedou zedníci a truhláři.
  • Další akcí je soutěž středních průmyslových škol stavebních. Soutěž bude mít 11. ročník konání a je organizována jako soutěž tříd. Zúčastní se jí předmaturitní, tedy 3. ročníky, tříčlenným soutěžním družstvem a vítězným ročníkovým projektem třídy.
Pořadatelem Karlovarské stavební výstavy je Regionální stavební sdružení Karlovy Vary ve spolupráci s ABF, a.s. Praha a dalšími partnerskými stavebními organizacemi.
Podrobnosti na vystavy.karlovarska.net, tel: 353 236 100.

Co popřát na závěr? Pořadatelům hodně spokojených návštěvníků a návštěvníkům ať si z výstavy odnesou cenné informace.
Foto Regionální stavební sdružení K.Vary
Foto Regionální stavební sdružení K.Vary