Pohodlné ovládání, široké možnosti členění a barevná rozmanitost nabídky. To jsou zdvižně posuvné dveřní systémy s velkými zasklenými plochami od firmy JIS. Tyto dveřní systémy jsou ideální volbou pro vstupní dveře na terasu, balkon nebo zahradu. V otevřeném stavu vůbec nezasahují do interiéru ani na terasu či balkon a šetří nám tedy místo. Vyznačují se lehkým chodem, kvalitní tepelnou izolací i těsností a pěkným designem.

Foto: Plastová okna JIS
Foto: Plastová okna JIS
Díky konstrukci profilů a kvalitnímu armování je přitom možné vytvořit mimořádně rozměrné prvky, které se tak přizpůsobí i velmi smělým architektonickým požadavkům.

Pro velké a světlé průchody ven

Přejete si velkolepý průchod ven? Hodně světla a čerstvý vzduch? Zdvižně posuvné elementy, které vedou na zahradu nebo na terasu, jsou současným trendem. Přitom svými velkoplošnými křídly zvyšují kvalitu bydlení a života.

Velké zasklené plochy zvyšují pohodu bydlení elegantním designem

Posuvné dveře se vždy hodí tam, kde je kladen důraz na velkorysé bezbariérové pojetí. Velké prosklené plochy, kterými do obytných místností přichází denní světlo, představují současný trend. Kromě toho zajišťují téměř bezbariérový přechod podlah a vyvolávají pocit splynutí interiéru a exteriéru.
Foto: Plastová okna JIS, profil
Foto: Plastová okna JIS, profil
Foto: Plastová okna JIS
Foto: Plastová okna JIS
Rozměrová volnost

Maximální rozměry prvku mohou být - šířka 6,5 m a výška 2,5 m. Hloubka profilu křídla 76 mm na jedné straně a stavební hloubka rámu 175 mm na straně druhé umožňují použití masivní výztuže v křídle i rámu. Tento faktor je určující pro mimořádnou stabilitu posuvných dveří i při velkých rozměrech.

Pohodlné ovládání

Křídlo se posouvá ve vlastní kolejnici paralelně za křídlo pevné. Jedná se o efektní řešení posuvných dveří s vozíky, které jsou v křídle elegantně zapuštěné a nejsou tedy viditelné. Přitom vše bezpečně, komfortně a s lehkostí ovládáte jednou rukou i při hmotnosti křídla až 400 kg.
Foto: Plastová okna JIS, pohodlné ovládání
Foto: Plastová okna JIS, pohodlné ovládání
Foto: Plastová okna JIS
Foto: Plastová okna JIS
Široké možnosti členění

Zdvižně posuvné dveře HS-PORTAL se vyrábí v různých provedeních jako jednokřídlé a dvoukřídlé s více variantami směru otevírání křídel. Vyhoví tak většině individuálních požadavků na funkčnost a design.

Barevná rozmanitost

Barevné provedení hraje u velkých oken a dveří ve fasádě (jako jsou třeba právě posuvné dveře) zvláštní roli. Jsou prvkem s účinkem v interiéru i exteriéru. Nové posuvné dveře HS-PORTAL jsou k dispozici v kompletní škále barev a v imitacích dřeva, stejně jako plastová okna a dveře JIS.
Obr: Plastová okna JIS, varianty otevírání
Obr: Plastová okna JIS, varianty otevírání
Obr: Plastová okna JIS, barvy včetně imitace dřeva
Obr: Plastová okna JIS, barvy včetně imitace dřeva
Plastová okna JIS Poslat poptávku