Snižte riziko vykradení chaty či chalupy na minimum Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Jaro pomalu přichází a s ním víkendové pobyty na chatách a chalupách. V následujících dnech se stanou chaty, chalupy a neposlední řadě byty a rodinné domy velmi atraktivní pro pachatele krádeží. Chaty a chalupy pro víkendové pobyty spojené s jejich údržbami vybavujeme technikou a potřebnými zásobami. Abychom zamezili nezvaným návštěvám a ztrátám na majetku, musíme si vlastní majetek zabezpečit. Instalací efektivního elektronického zabezpečení s napojením na PCO podstatně snížíme možnost vykradení naší chalupy, či chaty.

Dále je nutné pamatovat, že i naše byty a rodinné domy zůstanou přes víkend prázdné a pro nezvané návštěvníky nechráněné, i zde bychom měli pamatovat na jejich zabezpečení elektronickým zabezpečením s dohledem PCO.
Elektronické prvky zabezpečovacích systémů
Elektronické prvky zabezpečovacích systémů
Se zabezpečením objektů a instalací elektronických zařízení vám snadno a rychle pomůže společnost Alkom Security a.s., která může s více než dvacetiletou působností na trhu bezpečnostních systémů nabídnout rychlé a cenově zajímavé řešení.
Kromě samotné instalace elektronického zabezpečení vám Alkom Security může poskytnout i službu dohledu PCO (včetně kontroly výjezdovou skupinou) nad vaším objektem, který bude díky této službě 24 hodin denně pod kontrolou PCO Alkom Security.
Můžete prožít klidný odpočinkový víkend s vědomím, že nad vaším majetkem bdí vysoce technicky vybavené dohledové centrum, které bude v případě poplachů okamžitě reagovat, informuje vás neprodleně o monitorovaném poplachu, či provede kontrolu výjezdovou skupinou.
PCO - Pult Centrální Ochrany
PCO - Pult Centrální Ochrany
Výjezd
Výjezd
Pro více informací či osobní konzultace je pro vás připraveno naše obchodní oddělení, které můžete kontaktovat buď na telefonu 242 490 222, nebo emailem na alkom@alkom.cz
Neodjíždějte na víkend s obavami, obraťte se na Alkom Security, který je špičkou ve svém oboru a vaše víkendy budou plné pohody a bez obav.
Zdroj: www.alkom.cz
Alkom Security, a.s. Poslat poptávku