Sortiment markýz rozšířen o samostatně stojící pergoly Zobrazit fotky zobrazit 2 fotky

Evropský výrobce žaluzií, rolet a markýz firma SERVIS CLIMAX a.s. doplnila pro letošní sezónu sortiment markýz o samostatně stojící pergoly (MED 85, MED ISOLA FLY 130 a MED COUNTRY), které nabízí v provedení z lakovaného hliníku a také z přírodního materiálu – dřeva.

Výhodou těchto systémů je unikátní kombinace ochrany před slunečním zářením a deštěm. V konstrukci pergoly je napnuta PVC látka, která zabraňuje propuštění vody a odvádí ji mimo obytný prostor. Oproti tomu markýzy s akrylátovými látkami těmito vlastnostmi nedisponují a v případě zhoršení počasí, především deště, je nutné markýzu stáhnout a využít jiného přístřešku.

Výrobky z této řady jsou vhodným doplňkem pro každou zahradu či terasu a lze je ovládat jak klikou, tak motorem. V základním provedení je jich maximální rozměr 900 x 700 cm, jednotlivé moduly ale lze spojovat až do šířky 1.200 cm.

Náročný zákazník si konstrukci pergoly může doplnit o svislé clony či bočnice. Existují i speciální protivětrné clony. V nich je použita průhledná PVC látka, která chrání uživatele před silným větrem, ale současně mu zaručuje dostatek denního světla.

Provedení:

Markýza MED 85 je ve svém základním provedení bez podpěrných noh. Skládaná látka je zavěšena pod konstrukcí a je vedena ve vodících lištách. PVC potah je napnut příčkami, které zaručují ideální natažení látky. Ceníková cena bez DPH, dopravy a montáže a to na nejmenší možný rozměr (200 x 250 cm)  je od 27.350,- Kč.

MED ISOLA FLY 130 je samostatně stojící pergola, jejíž konstrukce je vyrobena z lakovaného hliníku. Unikátní systém umožňuje napnutí potahu tak, že látka je klenutá do oblouku a vytváří odvodní žlaby, které odvádí vodu po stranách pergoly. Ceníková cena bez DPH, dopravy a montáže a to na nejmenší možný rozměr (240 x 250 cm)  je od 67.750,- Kč.

Konstrukce pergoly MED COUNTRY je z přírodního dřeva – borovice. Ta je namořena speciální látkou, která ji chrání před nepříznivými povětrnostními podmínkami. Odvod vody je zaručen systémem odvodných žlabů, které svedou vody mimo konstrukci.

Více informací najdete na www.climax.cz
Pergola MED ISOLA FLY 130
Pergola MED ISOLA FLY 130