Rádi cestujete? Inspirujte se na cesty!

Rádi cestujete? Inspirujte se na cesty!

3. ročník mimořádně bohatého cestovatelského festivalu proběhne od 18. do 21. 3. 2010. Standardní nabídku cestovních kanceláří ve srovnání s loňskem ještě rozšíří sortiment sportovního vybavení a potřeb pro kempování i turistiku. Rozroste se i nabídka rekreačních objektů: vystavovat budou i krajové centrály cestovního ruchu - první přihlášenou byla Vysočina.

Sport court pro dynamické sportování

Sport court pro dynamické sportování

Které povrchy se hodí pro veškeré dynamické sporty, kolektivní i individuální? Náročné požadavky vyžadují využití povrchů s nejmodernější technologií. Přinášíme vám nabídku těch nejlepších na trhu.

Hledáte inspiraci na cesty?

Hledáte inspiraci na cesty?

Cestujete s dětmi, hledáme poklidnou dovolenou a relax, nebo se naopak chcete vydat na pořádně divokou jízdu? Zbystřete mezi 5. a 8.3. 2009.

Umělý trávník 5. generace

Umělý trávník 5. generace

Představíme vám úplnou novinku - umělou trávu 5. generace na polypropylenové podložce na fotbalová, tenisová a víceúčelová hřiště, kde již odpadá zásyp granulátem nebo křemičitým pískem. Trávníky mají umělý povrch, který je podobný přírodnímu trávníku a jako jediný šetří pohybový aparát. Pokládka je díky spojování na suché zipy snadná. Kvalita tohoto revolučního povrchu tak překonává veškeré dosud používané umělé povrchy.

Umělé kazetové sportovní povrchy

Umělé kazetové sportovní povrchy

Chystáte se vybudovat víceúčelové hřiště a potřebujete povrch, na kterém můžete provozovat všechny sporty? Nechcete antuku ani umělou trávu, protože je celkem náročná na údržbu? V tom případě zkuste Bergo-multisport - bezúdržbový kazetový povrch. Snadná údržba, vysoká odolnost, celosezónní provoz, vynikající drenážní kapacita a možnost rozebrání povrchu je jeho velkou výhodou. Bergo lze položit i na nezpevněný podklad, čímž klesají náklady na vybudování sportoviště.

Kvalitní sportovní povrch – to je výhra

Kvalitní sportovní povrch – to je výhra

Blahodárné účinky sportu na naše zdraví doplňuje zábava a společenský charakter. Snad právě proto kolem nás vznikají nová centra sportu, tělocvičny a areály pro sport. Na těchto místech se setkáváme s čím dál tím kvalitnějšími povrchy, určenými speciálně pro sportovní radovánky. Vývoj v této oblasti nabral úchvatné tempo, takže mnohé technologie nám dokáží nabídnout komfortnější a zdravější variantu pro naše tělo a klouby, než jaké bychom nalezli v přírodě.

Jaký povrch vybrat pro vaše sportoviště?

Jaký povrch vybrat pro vaše sportoviště?

Ke sportu patří nejen sportovní oblečení, ale i prostor určený k pohybu. Jsou i takové druhy sportu, které se bez sportovních hřišť neobejdou. K mnoha takovým sportovním aktivitám bezesporu patří i tenis, volejbal a další. Na těchto sportovních plochách jsme si už zvykli na kvalitní povrch podle potřeby a druhu sportu: na antuku, klasický trávník, umělý trávník , atletické dráhy či víceúčelová hřiště.