Stavbu komínu zvládnete sami snadno, rychle a levně!

Pokud se chystáte stavět komín, čeká vás v první řadě výběr komínového systému. V tom obvykle hraje hlavní roli především zvolený způsob vytápění, pořizovací cena a také náročnost stavby komína. 

K tradičním a stále také nejčastěji voleným řešením patří keramické (šamotové) komínové systémy. Ty kromě univerzálnosti přináší také další pozitiva, která ocení každý, kdo staví. Lze je bez problémů stavět svépomocí, jejich životnost je shodná s životností domu a nemusíte tak po letech řešit finančně náročnou výměnu komínu. Dalším aspektem je samotná cena, která se u nejběžnějšího jednoprůchodového 8metrového komínu pohybuje kolem 20.000 Kč vč. DPH.

EURO KOMÍN CLASSIC - kvalitní, rychlé a levné řešení komínu

Jedním z takových systémů je EURO KOMÍN CLASSIC od společnosti TECH TRADING GROUP a. s., která do něj investovala více než 15 let zkušeností a inovací. Vznikl tak vysoce kvalitní komínový stavebnicový systém vhodný pro všechny druhy staveb i paliv (tuhá, kapalná, plynná - pouze pro atmosferické spotřebiče), který si během 1 dne každý postaví sám přesně podle přiloženého návodu. 
EURO KOMÍN CLASSIC je certifikovaný komínový systém, který tvoří tvárnice z lehkého liaporbetonu (keramzitbetonu), vnitřní keramické (šamotové) vložky a kvalitní izolační rohož s kašírováním, která usnadní montáž. Na rozdíl od konkurenčních izolací tvořených segmenty nehrozí poškození při přepravě nebo manipulací. Komínové tvárnice jsou v provedení jednoprůduchová (s nebo bez větrací šachty) a dvouprůduchová (bez větrací šachty) a jsou opatřeny otvory v rozích pro armování celého tělesa komínu. Tvárnice jsou spojovány stavebním lepidlem pro přesné zdění. Další výhodou systému je lehká krycí deska s kónickým nerezovým ukončením.
Stejně jednoduchý jako samotná realizace je také výběr správného komínu. Stačí navštívit některého z prodejců nebo e-shop www.eurokominy.cz, kde si pomocí konfigurátoru nastavíte potřebné parametry (obvykle vycházejí z projektu domu) a pomocí jednoho tlačítka vložíte celý komín do košíku. Objednáváte-li celou komínovou sestavu, získáváte automaticky slevu 10% na celý nákup a také dopravu po celé ČR zdarma. Všechny komponenty včetně montážní sady a podrobného návodu můžete tak mít na stavbě už do 3 pracovních dnů od objednání.

Přejít do e-shopu >>

Pokud se rozhodnete pro EURO KOMÍN CLASSIC získáte kromě kvalitního komínu také nárok na bezplatné poradenství. Stačí kontaktovat tým prodejců, který rád zodpoví vaše otázky.