Stojánky a držáky na mobily a tablety Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Držáky na tablety jsou praktickým pomocníkem, který nám umožní různé komerční i nekomerční využití chytrých zařízení. V držáku jsou poslední výstřelky mobilních technologií mechanicky chráněny před odcizením. Uživatel má přitom přístupný pouze displej a případně tlačítko home. Stojánky na mobily a tablety jsou primárně určené k vystavení těchto zařízení v obchodech. Vystavený produkt je elektronicky chráněný a zároveň dobíjený.

Stojánky a držáky na mobilní telefony a tablety umožňují využití mobilních zařízení pro různé komerční i nekomerční využití. Zařízení jsou v držáku chráněna a nabíjena, přičemž uživatelé mají přístupný pouze displej a případně tlačítko home. Držák s tabletem může být umístěn na stole nebo na stěně, přičemž naprostou novinkou jsou otočné nohy umožňující otáčení s celým držákem v rozmezí 270°.

Držáky jsou nabízené v provedení bílém a černém a podporovány jsou vybrané modely výrobců Samsung a Apple ve velikostech 9'' až 11''. V komerční sféře nabízí stojánky široké uplatnění, například při výstavách, v obchodech pro on-line prohlížení katalogů, či k provádění on-line objednávek, ale i v bankách, dětských koutech, kde si děti mohou hrát na tabletu hry, v knihovnách, informačních centrech a podobně.

V samotných prodejnách mobilních zařízení jsou stojánky pro změnu určené k ochraně vystaveného zboží. Bezpečnostní stojánky se nejčastěji používají k ochraně mobilních telefonů, tabletů, ale i foťáků, kamer, holicích strojků a dalších přístrojů.

Hovoříme též o takzvaných smyčkových alarmech (tzv. ústřednové systémy), které se používají k zabezpečení vystaveného zboží. K ústřednám se připojí různé druhy smyček, samolepicích senzorů, senzorů s různými typy konektorů (USB, mikro USB, Lighthing, USB-C) apod. Základním principem smyčkových alarmů je propojení zabezpečeného zboží s bezpečnostní ústřednou. Jakékoli přerušení spojení vždy vyvolá poplach. Jako základ jsou dodávané jednoduché smyčkové alarmy, které využívají senzory s mikrospínačem.

A právě díky stojánkům se ze smyčkových alarmů stává pevná součást prezenčního pultu, ale i stěny. A pokud je stojánek navíc doplněn funkcí dobíjení vystavených produktů, není proč váhat.
Bezpečnostní stojánek 412
Bezpečnostní stojánek 412
Držák na tablety 45-MTB-B
Držák na tablety 45-MTB-B

Bezpečnostní stojánek 412

Tento stojánek je určen pro smartphony a menší tablety, je vybaven funkcí zabezpečení a dobíjení a je ideální především pro horizontální instalace. Vystavený produkt je chráněn mikrospínačem na hlavním senzoru a napájecím kablíkem. Stojánek je dodáván v bílé nebo černé barvě, součástí balení je 5,4 V/2 A napájecí zdroj. Napájecí kablík (mikro USB, Lightning, USB-C) a dálkové ovládání není dodáváno v ceně zařízení.
Bezpečnostní stojánek 412
Bezpečnostní stojánek 412

Držák na tablety 45W 2018

Tento držák je vyráběn pro vybrané modely tabletů v provedení určeném pro připevnění na horizontální i vertikální nábytek. Tablet je vystaven pod úhlem 45°. Samotný kryt tabletu je ke každému podporovanému modelu dodáván v několika verzích kombinujících dostupnost tlačítka Home a kamery na tabletu tak, aby vyhovoval různým účelům využití tabletu a přitom nenabízel nic navíc. Napájecí kablík můžete protáhnout nohou, základní barvy jsou černá a bílá, ostatní doplňky jsou za příplatek.

S držákem je dodáván kit vymezující prostor pro konkrétní provedení tabletu. Skladem jsou i kity podporující modely Samsung Galaxy Tab 3(4) 10,1'', Samsung Galaxy Tab E 9,6'', Apple iPad 2, 3, 4, Apple iPad Air 2 a Apple iPad Pro 10,5''. Další verze kitů na dotaz. Pro dané modely tabletů si můžete zvolit, zda má být přístupné tlačítko Home nebo zda má být zakryté. Na přání lze dodat i provedení s delší nohou. 
Držák na tablety 45-MTB-B
Držák na tablety 45-MTB-B
Držák na tablety s otočnou nohou 45-ROT-W
Držák na tablety s otočnou nohou 45-ROT-W

Bezpečnostní stojánek StandAlone 45/UMH4

Tento bezpečnostní stojánek je určen pro smartphony a tablety a má funkci zabezpečení a dobíjení. Určen je při výšce 5,4 cm pro vertikální a zkosené instalace. Vystavený produkt je chráněn mikrospínačem na hlavním senzoru a napájecím kablíkem. Stojánek je dodáván v bílé, šedé nebo černé barvě a součástí balení je napájecí zdroj. Na přání se dodává ve verzi Highlated s podsvícením v libovolné barvě.

Bezpečnostní stojánek 300/301

Tento bezpečnostní stojánek je určený pro smartwatch různých výrobců a je vybaven funkcí zabezpečení a dobíjení. Určen je pouze pro horizontální instalace, dodáván je v barvě bílé nebo černé, součástí balení je 5,4 V/2 A napájecí zdroj. Dálkové ovládání není dodáváno v ceně zařízení.

Bezpečnostní stojánek 103 Robot Dog

Bezpečnostní stojánek je určen pro smartphony a tablety všech velikostí, je vybaven funkcí zabezpečení a dobíjení a též integrovaným navijákem, kdy je kabel mezi senzorem a stojánkem skrytý uvnitř stojánku. Stojánek je určen především pro horizontální instalace. Vystavený produkt je na stojánku chráněn mikrospínačem na hlavním senzoru a napájecím kablíkem. Navíjený kabel je vybaven ocelovým lankem pro zvýšení mechanické ochrany vystaveného produktu. Stojánek je dodáván v bílé nebo černé barvě, součástí balení je 5,4 V/2 A napájecí zdroj. Napájecí kablík (mikro USB, Lightning, USB-C) a dálkové ovládání není dodáváno v ceně zařízení.

Bezpečnostní stojánek 115

I tento bezpečnostní stojánek je určen pro smartphony a je vybaven funkcí zabezpečení a dobíjení. Určen je pouze pro horizontální instalace, přičemž vystavený produkt je chráněn mikrospínačem na hlavním senzoru a napájecím kablíkem. Stojánek je dodáván v bílé nebo černé barvě a součástí balení je 5,4 V/2 A napájecí zdroj. Napájecí kablík (mikro USB, Lightning, USB-C) a dálkové ovládání není dodáváno v ceně zařízení.
Zdroj: www.ochranazbozi.eu, www.oris-shop.cz
ORIS PLUS spol. s r.o. Poslat poptávku