Tajemství aktivní regenerace těla během spánku Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Představte si dokonalý spánek, kdy vaše tělo nejen regeneruje, ale dokonce se protahuje - a to bez vašeho přičinění. Spánek na matraci Magniflex má podobný účinek, jako 30 minut intenzivního strečinku. Přesvědčte se „na vlastní záda“ v showroomu Magniflex v pražském Karlíně, v Magniflex shopu NLC v Praze 5, nebo v síti certifikovaných partnerů. Ve dnech 20. - 24. září 2016 bude Magniflex na veletrhu For Arch a ve dnech 29. září až 2. října 2016 na For Interior v Letňanech. 

Magnistretch – matrace pro aktivní regeneraci během spánku

Inspirací bylo neustále zatěžované lidské tělo, jehož páteř každý den, večer po 18 hodinách zátěže, sesedne o 1-2 cm. Proto by měl člověk své tělo protahovat. STREČINK je účinná metoda, která umí přirozeně a šetrně připravit svaly na docela obyčejné fungování těla. Strečink opravdu není určen pouze pro sportovce, ale je vhodným cvičením pro každého, kdo si chce uchovat svůj pohybový aparát co nejdéle v dobrém stavu. Zlepšuje pružnost svalů a zvyšuje svalovou kontrolu, flexibilitu a rozsah pohybu. Strečink je také přínosem pro vaši mysl, snižuje stres, je využíván i jako součást fyzioterapie při léčbě problémů s pohybovým aparátem. Předcházení nejen zmíněným problémům je hlavní, zdravotně preventivní aspekt strečinku.
Účinek matrace Magnistretch na lidské tělo
Účinek matrace Magnistretch na lidské tělo
Matrace Magnistretch natahuje vaší páteř, zatímco spíte. Pomocí tlaku vyvíjeného vaší tělesnou hmotností na matraci se vrchní vrstva matrace roztahuje a každá polovina se pohybuje opačným směrem. Toto hnutí jemně táhne záda, zvětšuje prostor mezi obratli a vytváří prostor pro regeneraci a revitalizaci meziobratlových plotének během spánku. Díky tomuto patentu dochází k lepšímu rozložení hmotnosti na matraci, a díky 2 cm patentované paměťové pěny v potahu i k lepšímu průtoku krve.
Matrace Magnistretch
Matrace Magnistretch
Tyto matrace pozitivně napomáhají při zdravotních problémech s páteří, klouby a se zádovým svalstvem (tři hlavní problémy, u kterých má matrace pomoci je výhřez ploténky, sesedání páteře a skřípnutý nerv v oblasti páteře, dále při bolestech krční a bederní páteře apod.). Jde o unikátní systém rehabilitace a aktivní regenerace páteře.
Přečtěte si více o Magnistretch.
Magniflex - italské matrace nejvyšší kvality Poslat poptávku