Teplo domova může být i cool Zobrazit fotky zobrazit 3 fotky

Řeč je o tepelném čerpadlu země/voda. Moderní technologie přinášejí rozmanité možnosti, jak si zajistit teplo v zimě a chladnou hlavu v létě. Řešením může být tepelné čerpadlo WPF 5-16 Stiebel Eltron, které dokáže bez problémů nahradit klasickou drahou klimatizaci.

Tepelné čerpadlo řady WPF 5-16 Stiebel Eltron je nabízeno ve dvou variantách: s označením WPF..E, které zajišťuje vytápění a ohřev teplé vody a modifikace WPF..cool umožňuje navíc i pasivní chlazení.

Srdcem všech přístrojů je moderní kompresor Scroll ve spojení s ekologicky nezávadným chladivem R410a. Kromě agregátu tepelného čerpadla a bezpečnostních prvků obsahuje dvě tlakové expanzní nádoby pro topení a pro stranu solanky a také 2 oběhová čerpadla pro stranu vrtů i topení. lDíky vestavěné regulaci se samo přizpůsobuje venkovní teplotě a provoz je tak plně automatický. Do standardní výbavy tepelných čerpadel Stiebel Eltron patří trojstupňově spínaný elektrokotel sloužící jako bivalentní zdroj a výstup pro přípravu teplé vody.

Maximální výstupní teplota topné vody může dosahovat až 60°C. Výkon přístroje odpovídá jeho označení, tzn. od 5 do 16 kW.

Hlavní benefity:

  • Pět velikostí podle výkonu
  • Integrovaný regulátor tepelného čerpadla
  • Integrovaný měřič tepla a elektroměr
  • Vestavěná vysoce účinná oběhová čerpadla
  • Jednoduchá instalace
  • Velmi tichý provoz
Inovační technika, vysoká kvalita zpracování a jedinečný design jsou atributy, kterými se vyznačuje nová konstrukční řada tepelných čerpadel WPF E případně WPF cool. Více informací naleznete na stránkách www.stiebel-eltron.cz nebo na www.tepelna-cerpadla.cz.
Tepelné čerpadlo řady WPF 5-16 Stiebel Eltron
Tepelné čerpadlo řady WPF 5-16 Stiebel Eltron
Schéma zapojení tepelného čerpadla
Schéma zapojení tepelného čerpadla
STIEBEL ELTRON spol. s r.o. Poslat poptávku