Toužíte po bezpečnějším a chytřejším domově? Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Pokud toužíte po bezpečnějším a chytřejším domově, pořiďte si motorický zámek DoorLock od společnosti Somfy, který se hodí téměř pro všechny typy dveří a který můžete ovládat odkudkoli a tím posunout hranice komfortu svého bydlení na zcela novou úroveň.

Chytré technologie dnes používá zhruba čtvrtina tuzemských domácností a další čtvrtina o nich uvažuje. Nejčastěji od nich uživatelé očekávají schopnost zabezpečení, zvýšení vlastního pohodlí a moderní design. A přesně to nabízí nový motorický zámek DoorLock od Somfy.

DoorLock – sdílení přístupu kdykoli a odkudkoli

Hlavní předností motorického zámku DoorLock je možnost dostat se domů kdykoli bez klíčů, což ocení většina zapomnětlivců, ale i rodiče, kteří tak mohou na dálku zkontrolovat, zda je zamčeno, stejně jako senioři, pro které bývá důležitá velice snadná ovladatelnost dveří. 
DoorLock od Somfy zajistí pohodlné ovládání dveří
DoorLock od Somfy zajistí pohodlné ovládání dveří
Motorický zámek je také velmi praktickým nástrojem, když pronajímáte nemovitost a chcete ji zpřístupnit na dálku a na omezenou dobu. Díky čtečce čipů a PIN klávesnici totiž můžete na dálku vygenerovat a zaktivovat (či deaktivovat) PIN kód pro přístup do nemovitosti a zároveň nastavit jeho platnost. Nebo můžete využít offline klíčenky. V rámci jednoho účtu lze vlastnit až 20 čipů, karet či klíčenek, přičemž počet uživatelů účtu je rovněž 20.

Somfy Doorlock je v neposlední řadě i vysoce kvalitním zabezpečovacím prvkem, protože jeho úroveň zabezpečení je shodná se standardy šifrování bankovních dat.
Seznámení s motorickým zámkem DoorLock
Seznámení s motorickým zámkem DoorLock

Mezi hlavní výhody Somfy Doorlock tedy patří:

  • vzdálené ovládání zámku přes chytrý telefon včetně přidání či odebrání uživatele
  • instalace bez vrtání a úprav dveří
  • historie každé aktivace zámku
  • bateriové napájení
  • vysoce bezpečný motorický zámek
  • možnost propojení se systémem řízení chytré domácnosti TaHoma
Více na www.somfy.cz
Vzdálené ovládání dveří díky zámku Doorlock
Vzdálené ovládání dveří díky zámku Doorlock
Ovladač
Ovladač
SOMFY, spol. s r.o. Poslat poptávku