Umělé kazetové sportovní povrchy Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky Chystáte se vybudovat víceúčelové hřiště a potřebujete povrch, na kterém můžete provozovat všechny sporty? Nechcete antuku ani umělou trávu, protože je celkem náročná na údržbu? V tom případě zkuste Bergo-multisport - bezúdržbový kazetový povrch. Snadná údržba, vysoká odolnost, celosezónní provoz, vynikající drenážní kapacita a možnost rozebrání povrchu je jeho velkou výhodou. Bergo lze položit i na nezpevněný podklad, čímž klesají náklady na vybudování sportoviště.

Pokud máte halu na antukovém tenisovém kurtu a chcete jiný povrch, máme pro vás řešení, aniž byste museli zrušit antukový kurt. Totiž na antuku se položí umělý kazetový povrch Bergo. Pokud budete chtít v létě používat i antuku, kazetový povrch je možné jednoduše rozebrat a uložit do skladu. Odpadá kropení v hale, mezi antuku a kazetový povrch se pokládá speciální folie, takže antuka zůstává vlhká, ale v hale se celková vlhkost sníží, a tím se podmínky pro hru výrazně zlepší. Další výhodou je fakt, že na povrchu Bergo je možné hrát jakýkoliv míčový sport, či uspořádat jakoukoliv akci. Na Bergu můžete být bez obav, není co zničit.

Povrch BERGO je použitelný pro tradiční sporty BASKETBAL, VOLEJBAL, HÁZENOU, NOHEJBAL, FOTBAL, STOLNÍ TENIS, BADMINTON, TENIS, AEROBIC, GYMNASTIKU apod., ale i pro moderní sporty FUTSAL, FLORBAL, HOKEJBAL, SOFTBAL, STREETBAL, NETBAL, FUNBAL, IN-LINE HOKEJ aj.

Jedinečné patentované provedení zajišťuje správnou pružnost, odraz a tření. Děrovaný povrch a spodní příčkový systém vytváří vynikající drenážní schopnost, která zabezpečuje rychlé vyschnutí hřiště po dešti, takže se nevytváří kaluže. Povrch je celosezónní (léto/zima) ve všech klimatických podmínkách.
Podle zdravotního hodnocení je povrch BERGO šetrný pro záda a klouby sportovců! Vyrobený je ze 100% recyklovatelného, zdravotně nezávadného polypropylénu.
Foto Forward tenis
Foto Forward tenis
Volba sportovního povrchu je skutečná věda. Při hodnocení a výběru se sledují následující vlastnosti: vhodnost pro specifické sportovní odvětví, herní vlastnosti a komfort, manévrovatelnost, odolnost, bezpečnost a šetrnost pro sportovce, údržba, vzhled, výměna při poškození a mnohé další.

Povrch Bergo může být pokládán na beton, asfalt nebo jiný pevný a rovný podklad. Jednotlivé kazety se sesadí k sobě a zaklepáním gumovou paličkou se vzájemně spojí v zámcích. Montáž nevyžaduje žádné speciální nářadí, lepidlo nebo šrouby. Pro případné hladké zaříznutí okrajů kazet použijte okružní frikční pilu.

Povrch Bergo nevyžaduje prakticky žádnou údržbu. Běžné čištění, jako je mokré mytí, vysávání, ostříkání vodou se provádí pokud je zapotřebí. BERGO je bezpochyby nákladově úspornější alternativa oproti údržbově vysoce nákladným podlahovým krytinám nebo litým povlakům.
Foto Forward tenis
Foto Forward tenis
BERGO je kazetový podlahový systém se zámkovými spoji dodávaný ve 2 vzorech, běžných barvách, ideální pro většinu sportovních i dalších aktivit. Je možno vybrat ze vzorů MULTI-SPORT nebo TENNIS.
  • MULTI-SPORT
    rozměr: 303x303 mm
    výška: 14,3 mm
    hmotnost: 4,2 kg/m2
    hladký povrch (typ A)
    pevnější, vhodný i pro kolečkové brusle
  • TENNIS
    rozměr: 301x301 mm
    výška: 13,3 mm
    hmotnost: 3,4 kg/m2
    povrch s výstupky (typ B)
    pružnější, protiskluzový, středně rychlý ITF-PACE 2
BERGO je unikátní kazetový podlahový povrch vhodný pro sportovní haly, školní hřiště, sportovní centra, tělocvičny, hokejové stadiony, dětská hřiště, hotely a další sportovně-rekreační střediska. Ideální i pro krátkodobé jednorázové sportoviště, společenské akce či výstavy.
Foto Forward tenis
Foto Forward tenis