Více než 100 domů VEXTA v ČR! Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Mějte informace z první ruky a přijďte navštívit společnost VEXTA na mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH. Na letošním 28. ročníku veletrhu se máte opravdu na co těšit. Od úterý do soboty vás čekají přednášky a workshopy. Společnost VEXTA najdete na veletrhu FOR ARCH na stánku C7 v hale 5.

VEXTA a. s. se specializuje na stavbu typových rodinných domů – dřevostaveb. Na FOR ARCHu vám představí, jak se takové dřevostavby vyrábějí, ukáže vám reálný řez stěnou montovaného domu VEXTA DOMY a její obchodní zástupci zodpoví odpovědi na zvídavé otázky ohledně dřevostaveb.

Jako třešničku na dortu připravila společnost VEXTA pro své návštěvníky konfigurátor domů. Určitě to znáte, jeden konkrétní typový projekt rodinného domu, ale pokaždé vypadá úplně jinak. Stačí změnit barvu fasády, střešní krytiny či oken a rázem dům vypadá jinak. Svůj vysněný rodinný dům si tak můžete snadno a rychle navrhnout a zhmotnit tak své představy právě díky online konfigurátoru společnosti VEXTA.

Využití konfigurátoru je bezplatné, ovládání velmi jednoduché a výsledkem je věrná vizualizace vašeho vysněného rodinného domu, který si tak můžete prohlédnout z různých pohledů (přední, zadní pohled, zrcadlové otočení). Měnit můžete také barvu jednotlivých částí domu.

Proto neváhejte a navštivte stavební veletrh FOR ARCH.
Zdroj: www.vexta.cz, www.vextadomy.cz
Konfigurátor domů
Konfigurátor domů
Typový rodinný dům VEXTA 149
Typový rodinný dům VEXTA 149