Vířivky, které lze odkutálet a odvézt autem Zobrazit fotky zobrazit 10 fotek

Vířivá vana z měkké polyuretanové pěny o vysoké hustotě, jenž váží doslova pár desítek kilogramů (20 – 45 kg v závislosti na velikosti) a dá se tak snadno přenést po zahradě či dokonce dostat i do bytu je doslova hitem v Česku. Vířivka Softub je totiž opakem nudných vířivých van. Odpočinout si lze po celý rok bez ohledu na místo či počasí. K vířivé vaně stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit. Korpus vířivky je vyroben z odolné a pružné Polybond pěny. Vnější opláštění vířivky je z materiálu LeatherTex, jenž propůjčuje tradiční lázni eleganci koženého vzhledu. Má velmi tichý chod a nízkou spotřebu. K dostání jsou tři modely podle velikosti a nechybí ani různé doplňky jako například ratanové obložení. 

Domácí relaxační vířivé vany získávají čím dál více na oblibě. S postupem let se na trhu objevili i takové, které již nesplňují jen základní požadavky, například funkci hydromasáže, ale jsou dále. Mezi nimi je i kruhová vířivka Softub, která je odlišná od běžných skořepinových whirlpoolů a získává tak na větší a větší oblibě. Nejen kvůli stylu a originalitě. „S vířivou vanou Softub je možné zažít odpočinek ve víru bublinek a přitom se cítit pohodlně jako doma na pohovce. Přináší i řadu inovací rozdílných od běžných skořepinových vířivých bazénů,“ říká Daniel Mika, distributor vířivek SoftubSpa.cz v ČR s tím, že toto přenosné wellness zařízení se vyznačuje vynikající odolností proti povětrnostním vlivům, tepelnou izolací, nízkou hmotností a tichostí chodu.

Téměř neslyšitelná a přitom velmi úsporná

Vířivky Softub splňují stanovené normy energetické úspornosti a tichého chodu. Důmyslná soustava motoru, čerpadla a ohřevného systému například zajišťuje, že teplo potřebné k dosažení perfektní teploty vody se ve skutečnosti rekuperuje z vlastního pracovního cyklu tohoto zařízení. V kombinaci s účinnou technologií motoru to znamená, že spotřeba energie je minimální.
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub
Vířivka Softub

Bez fixních sedadel a s možností masáže libovolné partie těla

Volnost pohybu a možnost libovolné polohy v měkké, předem nevytvarované vířivce, umožňuje jakoukoli pozici k masážním tryskám, a tím i kvalitní masáž bez ohledu na výšku a postavu člověka. Na ohřev vody nepotřebuje topné těleso. Pro ohřev využívá teplo vytvořené motorovým pohonem trysek. Povrch z moderních materiálů: pěny Polybond a umělé kůže LeatherTex, která ne náhodou se používá i při výrobě jachet, udržuje vodu co nejdéle teplou. 

Lehký jako pírko

Na terasu, trávník nebo do interiéru je možné umístit vířivý bazén bez nejmenších obav. Váží pouhých 20 až 45 kg, dá se proto snadno přenést. Díky své hmotnosti je to možné i tam, kde jiné být nemohou například kvůli nosnosti stropu. K vířivce Softub, která je na přijatelném rovném terénu (hlína, písek, dlažba nebo tráva aj.), stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit. Pak už jen napustit hadicí vodu a dát elektrickou zástrčku do zásuvky na 230 V. Žádné omezení, stavební úpravy, zdroj vody či odpad.

Cena je od 134 850 Kč. Více na www.softub-spa.cz nebo ve showroomu, kde je možné si Softub vyzkoušet na vlastní kůži. Stačí navštívit SoftubSpa v Praze 10 – Štěrboholích.
Lehká vířivka Softub
Lehká vířivka Softub

TIP: Softub - přenosné vířivé bublinky

Na trhu je alternativa nudným vířivkám. Jmenuje se Softub. Lze ji umístit kdekoli. Má pouhých 20 až 45 kg a dá se proto snadno přenášet po zahradě a dokonce i dostat do bytu v horních patrech. K vířivé vaně stačí přinést válec s technologickým zařízením a propojit. Korpus vířivky je vyroben z odolné a pružné Polybond pěny. Má velmi tichý chod a nízkou spotřebu. K dostání jsou tři modely podle velikosti a nechybí ani různé doplňky jako například ratanové obložení. Cena je od 134 850 Kč. www.softub-spa.cz nebo ve showroomu, kde je možné si Softub vyzkoušet na vlastní kůži. Stačí navštívit SoftubSpa v Praze 10 – Štěrboholích.
Vířivka Softub
Vířivka Softub

SPORTSTERLEGENDRESORT
Kapacita1-2 osoby3-4 osoby5-6 osob
Model č.140220300+
Vnější průměr150 cm180 cm200 cm
Vnitřní průměr127 cm

152 cm

170 cm
Výška61 cm61 cm69 cm
Hmotnost bazén (prázdný)20 kg30 kg45 kg
Hmotnost víko9 kg12 kg14 kg
Hmotnost vč. vody574 kg891 kg1208 kg
Vnitřní osvětlení
Barev. LEDBarev. LED
Objem vody530 l830 l1130 l
Počet trysek457
El. přípojka220 V/240 V220 V/240 V220 V/240 V

50 Hz, 6 A50 Hz, 6 A50 Hz, 6 A
Příkon1 kW1 kW1 kW

*Cena (bazén, motor, víko, filtr)

134 850 Kč162 350 Kč189 850 Kč

Více informací získáte na www.softub-spa.cz