Volba kvalitního podlahového potěru i realizační firmy je dobrým startem Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Bilancování patří ke konci starého roku stejně jako plánování začátku nového. S čerstvými silami se vrháme do rekonstrukcí či dokonce novostaveb. Aby se dílo dařilo, jsou však třeba nejen síly, ale i dobrá rozhodnutí: Například společně s kvalitním materiálem zvolit i dobrou realizační firmu. S obojím nyní pomůže CEMEX, přední světový dodavatel materiálů pro podlahové konstrukce. Přišel totiž s programem CEMEX Xperts®, který sdružuje pouze certifikované realizační firmy splňující kritéria odbornosti a kvality provádění.

Ačkoliv podlahový potěr patří mezi ty levnější stavební konstrukce, jedná se o jednu z nejdůležitějších a nejvíce namáhavých částí stavby. Vady a poruchy potěrů se projevují nejen poškozením finálních nášlapných krytin či podlahových topných systémů, ale mohou znamenat i omezení provozu v daných prostorách. Cena oprav pak často několikanásobně převyšuje původní rozpočet celé podlahy. Kvalita realizace a celková spokojenost zákazníka je tedy v zájmu výrobce litého potěru, stejně jako dodávka kvalitního materiálu.
AnhyLevel Thermio
AnhyLevel Thermio

Pokrokové materiály

Moderní lité samonivelační potěry CEMEX se snadno rozlévají do roviny, a přitom vytvářejí pevnou podkladní plochu, na kterou pak lze bez obav položit jakoukoli podlahovou krytinu. Nejpoužívanějšími jsou lité podlahové potěry AnhyLevel (anhydrit) a CemLevel, speciálně modifikovaný cementový potěr. Oba se vyznačují tvarovou stabilitou a vysokou finální pevností. Hodí se pro novostavby, ale i rekonstrukce, kdy v případě výškového omezení oceníte možnost redukovat tloušťku potěru až na 25 mm (platí pro AnhyLevel Thermio). Vylepšený anhydritový potěr AnhyLevel Thermio byl vyvinut především pro podlahy s teplovodními nebo elektrickými topnými systémy. Má vynikající tepelnou vodivost (až 2,5 W/m.K), díky které místnost tak vytopíte rychleji a s použitím menšího množství energie.
AnhyLevel Thermio
AnhyLevel Thermio

Výběr certifikované realizační firmy

S výběrem spolehlivého realizačního partnera pomáhá společnost CEMEX prostřednictvím programu CEMEX Xperts®. Členství v tomto programu znamená pro prováděcí firmy nadstandardní a stálé vzdělávání, dodržování technologických postupů, pravidel bezpečnosti práce, čistotu na stavbě, ohleduplnost vůči životnímu prostředí a samozřejmě odpovídající zákaznický servis. Poptávka se zadá prostřednictvím formuláře na stránkách www.podlaha.cz a pak už stačí jen čekat na nabídky od zhotovitelů, pro které je nejlépe dostupná poloha vaší stavby a kteří současně disponují dostatečnou kapacitou, aby zakázku provedli v požadovaném termínu. Spokojenost zákazníka je ověřována po předání díla, protože i to je kritériem pro členství v síti CEMEX Xperts®. Více na www.cemex.cz
AnhyLevel Thermio
AnhyLevel Thermio
CEMEX Czech Republic, s.r.o. Poslat poptávku