Volte DŘEVOSTAVBY a vyhrajte! Zobrazit fotky zobrazit 7 fotek

V rámci celostátní marketingové akce „Den dřevostaveb 2016“, která se bude konat dne 8.10.2016, si můžete vybrat nejenom svoji novou dřevostavbu, ale také se zúčastnit soutěže o zajímavé ceny. 

Cílem akce www.dendrevostaveb.cz, která je určena pro všechny příznivce dřevostaveb, zejména však pro ty, kteří se pro výstavbu svého nového domu teprve rozhodují, je propagovat kvalitní nízkoenergetické dřevostavby realizované certifikovanými firmami sdruženými v Asociaci dodavatelů montovaných domů.

V sobotu dne 8.10.2016 se budou v Českém republice konat také krajské a senátní volby, což není s akcí Den dřevostaveb termínová kolize, ale příležitost zvolit si nejenom své zastupitele a senátory, ale vybrat si také svou novou kvalitní certifikovanou nízkoenergetickou dřevostavbu, dozvědět se od odborníků všechno, co vás v souvislosti s výstavbou vašeho nového domu zajímá a navíc, pokud se akce zúčastníte, můžete vyhrát některou ze zajímavých cen.
Realizovaná dřevostavba
Realizovaná dřevostavba
Realizovaná dřevostavba
Realizovaná dřevostavba
Podmínky pro účast v soutěži jsou jednoduché. Stačí, když se 8.10.2016 půjdete podívat na některý ze vzorových domů v okruhu svého bydliště a vyfotíte se u něj. Následně pak svoji fotografii s krátkým popisem zašlete e-mailem na adresu: trandova@admd.cz a pokud budete vylosováni, bude výhra vaše.

Ceny do soutěže věnují odborní partneři Asociace dodavatelů montovaných domů, např. společnosti VELUX, Fermacell, Rigips, Newag, Novatop, Česká spořitelna a další. 
Seznam vzorových domů včetně adres a dalších informací bude zveřejněn na webech www.ADMD.cz nebo www.DenDrevostaveb.cz. Na těchto adresách naleznete také podmínky soutěže a další informace o dřevostavbách.

Ne veletrhu FOR ARCH najdete expozici společnosti ADMDhale 1, na stánku F15.

Autor: Ing. Vratislav Blaha, CSc., předseda Asociace dodavatelů montovaných domů
Realizovaná dřevostavba
Realizovaná dřevostavba
Realizovaná dřevostavba
Realizovaná dřevostavba
Realizovaná dřevostavba
Realizovaná dřevostavba
Asociace dodavatelů montovaných domů Poslat poptávku