Využijte velkých lednových slev na okna! Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Říkáte si, že jste propásli možnost nakoupit okna, dveře nebo jejich příslušenství za loňské ceny, na něž se vztahovalo ještě původní DPH 10 %? Nepropadejte panice, ALU.PLAST má řešení! Přináší takové slevy, abyste mohli dokoupit vše potřebné a na vyšší DPH nemuseli ani pomyslet. Využijte mimořádných slev od společnosti ALU.PLAST a zapomeňte na vyšší DPH!

Bohatý sortiment …

Sortiment kaplické společnosti ALU-PLAST je opravdu široký. Firma, která na našem trhu působí už od roku 1998, se specializuje na výrobu kvalitních plastových a hliníkových oken. V nabídce dále najdete funkční a estetické balkónové, terasové nebo vchodové dveře, stěny, plastové ploty, pergoly. 
Jako doplňkový sortiment samozřejmě nechybějí ani parapety (vnitřní plastové NOVASIL, dřevotřískové TOPSET, venkovní hliníkové GUTMANN), rolety, žaluzie (řetízkové domykavé) či síťky proti hmyzu. Samozřejmostí je také široká nabídka dveřních klik, madel a dalšího kvalitního příslušenství pro vaše okna a dveře
Společnost je pyšná zejména na svá hliníková okna, dveře a stěny. Tyto výrobky jsou vhodné jak pro rodinné či panelové domy, tak pro průmyslové objekty. Disponují moderními profily s přerušeným tepelným mostem a vynikají skvělými izolačními vlastnostmi. Můžete vybírat z různých barevných provedení (mnoho druhů práškových vypalovaných barev RAL, eloxovaný povrch), v nabídce najdete i provedení protipožární.
Okenní profil ALUPLAST IDEAL 8000 ENERGETO
Okenní profil ALUPLAST IDEAL 8000 ENERGETO

… a bohatá akční nabídka

A to vše teď pořídíte za bezkonkurenční zimní ceny! Neváhejte využít jedinečnou možnost zakoupit kvalitní výrobky za bezkonkurenční ceny. Můžete tak směle zapomenout na navýšení cen výrobků kvůli vyšší sazbě DPH 14 %, která začala platit od začátku letošního roku. Navýšení DPH se vás díky skvělým zimním slevám v lednu 2012 rozhodně nedotkne!
Hliníkový okenní profil PBI 40 ECONOMIC
Hliníkový okenní profil PBI 40 ECONOMIC
Rodinné domy vybavené plastovými okny a dveřmi
Rodinné domy vybavené plastovými okny a dveřmi
Pobočka banky vybavená hliníkovými okny (výlohami) a dveřmi
Pobočka banky vybavená hliníkovými okny (výlohami) a dveřmi