Už jste se někdy v životě setkali se starší věcí, řekněme 20 let a více starou? A také jste žasli a obdivovali její nápaditost, funkčnost a kvalitu zpracování? Jak je možné, že se dožila tolika let a stále z ní dýchá poctivost? Jak je možné, že když si dnes koupíte novou věc, je za pár let bezcenná, nicneříkající a mnohdy nefunkční?

Odpověď je jednoduchá: Téměř vymizela poctivost a požadavek na kvalitu materiálu. Dříve se věci vyráběly s láskou k řemeslu, poctivostí, s cílem zanechat budoucím generacím nějakou vzpomínku, nějaký odkaz.

A dnes? Dnes na nás výrobci chrlí kvanta produktů s pokud možno co nejnižší cenou, tomu odpovídající kvalitou a životností, která mnohdy stěží vydrží zákonem danou záruční lhůtu.

Výrobce Wippro z horního Rakouska vyrábí pro své zákazníky interiérové dveře a zárubně právě s takovou precizní řemeslností jako naši předci. Použitím ušlechtilých materiálů v kombinaci s letitou zkušeností a s použitím nejmodernějších technologií vznikají dveře extratřídy. Dveře pro dlouholeté užívání, pro radost z bydlení, pro vysoký standard.
Foto: D interier
Foto: D interier
Foto: D interier
Foto: D interier
Žádné náhražky materiálů, jak je známe od jiných výrobců v podobě dřevotřísek, nebo snad dokonce skládaného papíru. Wippro dveře a zárubně jsou od základu dřevěné, neboť dřevo je pro výrobu dveří nenahraditelné. Základem dveří je dveřová laťovka, která zajištuje vysokou stabilitu dveřních křídel a zároveň i zvukovou izolaci.

Rám dveří je vždy tvořen stejným materiálem jako jejich povrch a je možné vybrat si z několika variant profilací hrany. Rám, který je celý z masivního dřeva, má velkou odolnost a životnost. Nedochází zde k typickým jevům odlupovaní či prosvítání dýhy častým používáním, jak je známe u levných výrobků.

Povrch dveří tvoří silnovrstvá dýha – používá se především pro moderní a nadčasové pojetí interiéru, nebo 6 mm masiv spíše pro tradiční anglický typ interiéru.
Foto: D interier
Foto: D interier
Foto: D interier
Foto: D interier
Obložkové zárubně jsou tvořeny vrtsveným dřevem. Je tak opět dosaženo velké stability, a to i ve vlhčích prostorách, jako jsou například kuchyně a koupelny.

Ostění zárubní je z masivních nákližků ze stejného dřeva jako povrch a profilací dle požadavku zákazníka.

Vyjímečné je spojení zárubní, ke kterému dochází přímo ve výrobě, kde je zárubeň sčepována, celoplošně broušena a následně lakována. Takto dokonalá zárubeň se dostavá k zákazníkovi spolu se zavěšenými dveřmi jako celý komplet.

Nesmíme opomenout ani třídílné panty a tiché střelky zámků, které zajišťují bezchybnou funkci a nehlučný chod dveří.
Foto: D interier
Foto: D interier
Foto: D interier
Foto: D interier
Jsem individualita - jsem zákazník pro Wippro

Dveře Wippro se pohybují mimo normu, jsou originálem, který si zákazník vytváří sám dle vlastních požadavků.

Jakákoli norma, jakákoli světová dřevina, vysoký lesk, nebo dokonce kamenný povrch, laky, přírodní vosky, moření, kartáčované povrchy nebo povrchy s viditelnou stopou po červotoči.

Zkrátka dveře, které si vybíráte na celý život, dveře z rukou mistrů.

Více informací najdete na www.dinterier.cz.
Foto: D interier
Foto: D interier
SAPELI POINT - Strakonice Poslat poptávku