Zabraňte uklouznutí na schodech Zobrazit fotky zobrazit 6 fotek

Při pádu na schodech se můžete snadno zranit. V lepším případě skončíte s modřinami a boulemi, v tom horším vám ale můžou hrozit i zlomeniny a těžké úrazy hlavy. Na vině bývá většinou uklouznutí po hraně schodu. Tomu se však dá jednoduše zabránit. 

Schodový profil pro bezpečí i okrasu

Použitím protiskluzového schodového profilu nejenže ochráníte zdraví svoje i svých blízkých, ale také zabráníte opotřebení schodové hrany. A k tomu dodáte svým schodům stylový vzhled.
Protiskluzové lepené schodové hrany a profily mají speciální nášlapnou plochu, která spolehlivě zabraňuje uklouznutí a chrání tak vaše zdraví. Díky velkému výběru barev se hodí do každého domu a plní tak zároveň dekorační funkci.

Chtějte kvalitu a snadnou aplikaci

Schodový profil od firmy Detalon je výhodnou investicí do vašeho domu. Kvalitní a precizní provedení je zaručeno dvacetiletou praxí. Schodový profil můžete použít pro každý typ materiálu, navíc je jeho montáž velmi snadná. Aplikace lepených schodových hran je ještě jednodušší a použít je můžete venku i uvnitř.
Kromě schodových hran a profilů je nabízeno komplexní řešení pro obklady, podlahy a pro další stavbu –od rodinného domku, přes kanceláře, až po veřejné stavby.
Schodový profil
Schodový profil
Schodový profil
Schodový profil

Schodové hrany, schodové profily

Pro zakrytí schodových hran či olemování podlahových konvertorů můžete vybírat z pestré palety schodových hran a profilů. Schodové hrany a profily nejenže poskytují ochranu samotného schodu, ale zároveň poskytuje bezpečnost při nášlapu.

Schodové profily

Schodové profily, které společně s dalším zbožím jakými jsou např. obkladové lišty a profily či stavební lepidla, se dodávají ve dvojím provedení. Vybírat tak můžete schodové profily se samolepící úpravou či bez této úpravy, které mají podélný trn a aplikují se do základního spodního dílu. Podmínkou použití schodového profilu bez úpravy je správný výběr základního profilu a u některých typů i horního profilu.

Schodové hrany

Nabízeny jsou schodové hrany jak z extrudovaného eloxovaného hliníku, tak i z eloxovaných profilů, které jsou rozšířeny o mosazné profily a profily s dekorem dřeva (fólie nebo dřevěná dýha a exotika. Na objednávku je možné objednat i korek). Schodové hrany mají buď protiskluzovou profilaci nebo protiskluznou gumu (hladkou nebo profilovanou), případně protiskluzový pásek v šíři 19 až 50 mm.
Více informací a rady najdete na webové prezentaci firmy Detalon.

Zdroj použitých fotografií: www.detalon.cz
Schodový profil
Schodový profil
Schodový profil
Schodový profil
Schodový profil
Schodový profil