Zbavte se hlušiny a stavební suti elegantně Zobrazit fotky zobrazit 5 fotek

Chystáte se stavět, rekonstruovat či provádět terénní úpravy a výkopové práce, na které si sami netroufáte, nebo nemáte k dispozici vhodnou techniku? Nevíte, jak se zbavit odpadů a suti, která se vám na pozemku hromadí? Oslovte specializovanou firmu z vašeho okolí, která se výkopovými pracemi a kontejnerovým odvozem odpadů a stavební suti zabývá a ušetří vám použitím moderní techniky váš čas a starosti.

Odvoz odpadu

Při rekonstrukcích, bourání, výkopových pracích, úpravách terénu, nebo vyklízení prostor, vzniká velké množství odpadu a suti. Tento již nepotřebný materiál je třeba dopravit na legální skládku. Firma vás pomocí vhodné techniky zbaví  suti, odpadu a výkopové zeminy efektivně, spolehlivě a ekologicky. Po likvidaci suti obdržíte potřebné potvrzení o správném zlikvidování odpadu na legální skládce. Cena za likvidaci odpadu se odvíjí od množství a druhu likvidovaného materiálu, vzdálenosti ke skládce a ceníku skládky.

Kontejnery na odpad

Kontejnerová přeprava je rychlý a efektivní způsob dopravy a přepravy odpadu či materiálu. Kontejnery jsou vhodné pro přepravu suti, písku, štěrku, zeminy, domovního a zahrádkářského odpadu a dalšího materiálu. Kontejner si lze pronajmout a po jeho naplnění nechat odvézt. Po předchozí domluvě vám firma může kontejner přistavit na váš pozemek a po jeho naplnění pro něj zase přijede. I když zaplatíte dvojí cestu, ušetříte za dlouhé čekání řidiče, než kontejner naplníte. Aby se vám zbytečně nenavyšovaly náklady na dopravu, obraťte se na firmu z vašeho blízkého okolí. Pokud nemáte na nakládání materiálu čas nebo dostatek fyzických sil, většina firem vám poskytne techniku nebo pracovníka, který odpad naloží za vás. Pronájem kontejnerů nejvíce využijete při stavbě, rekonstrukci, nebo rozsáhlejším úklidu. Kromě toho, že vám odpadne starost s odvozem odpadu, máte jistotu, že jeho likvidace bude provedena legálně a vyřízena potřebná administrativa s likvidací odpadů spojená.

Výkopové práce

Potřebujete vykopat bazén, základy domu nebo jámu? Obraťte se na specializovanou firmu, která všechny výkopové práce provede pomocí moderní techniky a za zlomek času než vy svépomocí. Využít služeb firmy můžete k provedení výkopů pro přípojky elektřiny, plynu, vody a odpadu, výkopy nádrží a jímek, hloubení výkopů pro zahradní jezírka a bazény, přípravy základů domů, plotů a chatek a terénní úpravy.

Zdroj: www.dopravabase.cz
Výkopové práce
Výkopové práce
Likvidace suti
Likvidace suti
Nakládka materiálu
Nakládka materiálu
Plnění kontejneru
Plnění kontejneru