Zkuste plot z betonových desek Zobrazit fotky zobrazit 4 fotky

Určitě všichni znáte tradiční plotové tvarovky, které se používají na výstavbu plotů, v kombinaci s různými typy plotových výplní jako jsou např. dřevěné, kovové či jiné výplně. A co to zkusit jinak? Už jste slyšeli o plotu z betonových desek, kdy celý plot je postaven z betonových plotových výplní ve tvaru „desky“, které se zabudovávají do nosných sloupků průběžných a koncových?

Mezi hlavní výhody tohoto železobetonového montovaného plotového systému společnosti PRESBETON patří snadná výstavba, úspora času a jednoduchá údržba. Velkým plusem je i to, že pohledové části stavby mají přirozený vzhled a nevyžadují další povrchovou úpravu. 
Celý plot je chráněn speciálními zákrytovými deskami. Standardně se tento plotový systém vyrábí v přírodní barvě a v hladkém či reliéfním provedení. K dispozici jsou varianty s jednou nebo oběma pohledovými stranami. Od letošního roku jsou v nabídce jednotlivé plotové prvky i v podobě imitace přírodního kamene opuka, který je oblíbený kvůli svému výraznému a strukturovanému vzhledu. Využití tohoto montovaného plotového systému je opravdu všestranné a lze jej použít jak v soukromém, tak veřejném sektoru. 
Betonové oplocení, imitace přírodního kamene opuka
Betonové oplocení, imitace přírodního kamene opuka
Betonové oplocení
Betonové oplocení
Výstavba této plotové konstrukce je principiálně poměrně snadná, vyžaduje však dodržení přesnosti zejména při vytyčení a zabudování nosných sloupků. Dle zvolené délky sloupků je možné vytvořit plotovou konstrukci o různých nadzemních výškách – 120 cm, 160 cm, 200 cm a 240 cm. Vzhledem k hmotnosti jednotlivých dílů a možné výšce plotu je vyjma nižších variant plotu nutné při montáži počítat s využitím vhodné manipulační a zvedací techniky.
Celý plotový systém je mrazuvzdorný a opatřený impregnací Protect System TOP proti znečištění a pronikaní vody. Více na www.presbeton.cz
Betonové oplocení
Betonové oplocení
PRESBETON Nova, s.r.o. Poslat poptávku